Спечелете 10 ваучера за покупки в eMAG


Краен срок - 28 февруари 2016

Готвим нещо специално, нещо извънредно, нещо в повече – за теб!

А това тук, то е ИГРА.

Участвай още сега за награда – 1 от 10 ваучера на стойност 29 лв. за покупка в eMAG. Лесно е да се включиш – просто остави отговора си в коментар под този пост.

Въпросът е: какво ще се случи утре на eMAG.bg?

След това в рамките на следобеда на 29.02.2016 г. печелившите ще бъдат изтеглени на томболен принцип чрез онлайн инструмента https://randomwinners.com/

Бъди внимателен: състезават се само коментарите под поста на стената на страницата на eMAG.bg (https://www.facebook.com/eMAGbg). В играта не участват харесванията под настоящата Facebook бележка. Всеки участник има право да участва в играта само веднъж (т.е. само с един коментар).

Печелят десет от участниците, които са оставили предположение за отговор на въпроса в коментарите под поста. Правилен отговор на тези предположения няма да има, така че всеки, който е написал такова, ще има възможност да спечели.

Печелившите ще бъдат определени на томболен принцип и ще могат да видят „Фейсбук“ имената си, публикувани на стената на Facebook страницата на eMAG на 29.02.2016 г.

В Играта ще бъдат раздадени като награди 10 ваучера в електронна форма. Всеки ваучер ще е валиден, за която и да е от категориите на сайта eMAG.bg с изключение на „Застраховки“.

Всеки спечелил ще получи един ваучер.

Всеки от ваучерите ще е на стойност 29 лв.

В рамките на деня на 29.02.2016 г. ще публикуваме Facebook имената (от Facebook профилите) на печелившите участници. Ще се свържем само с тях чрез лично съобщение във Facebook, за да съберем необходимата информация за изпращане на наградата, а именно три имена и и-мейл адрес, на който да бъде изпратен ваучера.

Спечелилите имат на разположение 5 работни дни, до 08.03.2016 г. включително, за да се свържат с нас и да предоставят исканата по предходната точка информация. В противен случай ще загубят правото си за получаване на наградата, а на тяхно място ще бъде изтеглен нов печеливш.

Наградите се получават по имейл (електронна поща), изпратен от Организатора на посочен от спечелилия електронен адрес, в рамките на 3 работни дни, след като спечелил участник е оставил необходимата информация за получаване на наградата.

Участвай в КОНКУРСА

3 Коментари

  1. Какво ще се случи тук ? Ами порредната приятна изненада - може би поредното намаление..промоция? Самата аз очаквам с нетърпение да разбера какво..:))))))))))

    ОтговорИзтриване
  2. Промпции,промоции, приятни изненади!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара