Спечелете тоалети за абитуриент и абитуриентка от БГ Радио!


Краен срок - 22 февруари 2016

Тази седмица БГ Радио дава възможнст на двама абитуриенти да спечелят тоалет за голямата нощ!

Едно момиче и едно момче ще спечелят маркови тоалети от две от дизайнерските къщи, които ще бъдат педставени на десетото тясно специализирано изложение "Моден салон - абитуриенти" 2016, което ще се проведе от 24 до 28 февруари в национален музей "Земята и хората" в София.  В тези 4 дни София ще се превърне в столица на абитуриентската мода, тъй като на изложението ще бъдат представени  80 колекции  на 80 дизайнери и модни къщи с над 2000 модели абитуриентски рокли и мъжки костюми в последните модни тенденции.

БГ Радио дава възмоност на една абитуриентка да спечели рокля от модна къща  Стоян Радичев, а на един абитуриент - костюм с марка Агресор, които победителите в играта ще могат да изберат на място по време на изложението.

За да се включите в играта, трябва да публикувате на официалната страница на БГ Радио във фейсбук  снимка на вашата майка или баща от вечерта на техния абитуриентски бал. В понеделник, 22 февруари чрез жребий ще бъдат изтеглени две имена от всички, качили абитуриентска снимка в официалната страниця на БГ Радио във фейсбук, според условията на играта. Имената на победителите ще бъдат анонсирани в Любими песни за любими хора на 22 февруари по БГ Радио.

Агресор е доказана марка на бьлгарският пазар в производството на мьжки костюми, ризи,булчински и абитуриентски рокли. Фирмата разполага както с класическа така и с младоженска и абитуриентска модна линия.

Дизайнерът Стоян Радичев е завършил Моден дизайн през 2000 г в гр.Пловдив. В началото започва с производство на дънкови облекла под собствена марка , но на по-късен етап се преорентира към булчинските и абитуриентски рокли.Ателието и магазините му се намират в Асеновград .От 2008 година фирмата се развива и взима участия в много престижни конкурси и ревюта , на които показва новите си колекции и водещи модни тенденции в сватбената и абитуриентска мода.Като  най-значими постижения могат да бъдат отбелязани участието като главен дизайнер на „Мис България“2014, както и представянето за трета поредна година със самостоятелно ревю на най-голямото и значимо събитие за българските дизайнери –наградите “Златна игла".

Важни условия на играта: Снимките трябва да са публикувани на официалната страница на БГ Радио във фейсбук до полунощ  ч. на 21 срещу 22 февруари 2016 г. Стойността на мъжкият тоалет от Агресор е на стойност до 750 лева като победителят могое да изберае костюм, риза, вратовръзка.

Стойността на наградата за абитуриентка  от Стоян Радичев е за 1 рокля на стойност до 700 лева.

Наградите могат да бъдат избрани и получени по време на изложението "Моден салон - Абитуриенти" 2016 в София от 24 до 28 февруари тази година.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара