Спечелете таблет Samsung Galaxy Tab и още 137 награди


Краен срок - 3 март 2016

Участниците се включват в играта с влизане на страницата VIVA History, като натиснат интерактивен бутон “Участвам” и стартират онлайн куиз на тема българска история. В случай на затруднение, потребителите могат да се възползват от бутон “Жокер”, който предоставя информация, която съдържа отговора на въпроса.

Играта ще съдържа 5 въпроса, като източник на информация ще бъде официалната страница на VIVA History.

Всеки участник, който иска да се включи в томболата с награди, трябва да попълни регистрационна форма: име, фамилия, имейл адрес, телефонен номер.

Наградите ще бъдат 138 на брой:

• 112 бр. списания „Българска история“
• 5 бр. книги „100 събития“
• 5 бр. книги „100 личности“
• 5 бр. флагове
• 10 бр. календари
• 1 бр. таблет – SAMSUNG GALAXY TAB E 9.6

Печелившите се определят с томбола на случаен принцип измежду всички участници, регистрирали се успешно в играта.

Томболата ще бъде теглена на 08.03.2016 година, като в следствие на нея на страницата на VIVACOM във Facebook ще бъдат обявени печелившите участници

Организаторът се задължава в срок до 3 работни дни от изтегляне на томболата да се свърже с всеки от победителите на посочения от него профил във Facebook, телефонен номер, имейл адрес, след което печелившият се задължава да върне отговор с изисканите от него данни в рамките на 2 работни дни.

За да получи наградата си, победителят се съгласява да предостави в лично съобщение до Организатора във Facebook следните данни: три имена; имейл адрес; телефон за връзка.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара