Спечели и подари уникален Таблет Yoga Tab 3 8.0 на любимия човек


Краен срок - 11 февруари 2016

Спечели и подари уникален Таблет Yoga Tab 3 8.0 на любимия човек за Св. Валентин!

Тагни го в коментар под тази публикация, като добавиш "@" пред името и го зарадвай с незабравим жест по случай празника.

Участието виграта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга.

В томболатаза разпределяне на наградите могат да участват само пълнолетни лица.

Играта ще сепроведена официалната Facebook страница на VIVACOM

Участниците се регистрират в играта, като тагнат поне един потребител на Facebook, чрез написване на неговото име с “@” отпред като коментар под публикацията наиграта.

Коментарите могат да съдържат и друг тип съдържание, но ще се считат за редовни, само ако съдържат поне едно име на актуален профил на потребител на Facebook.

Всеки участник има право на повече от едно участие в томболата за наградата, само ако всеки следващ коментар съдържа ново име, което също е актуален потребител на Facebook и съдържа “@”, за да бъде тагнато.

Тагвания под всеки конкретен пост се приемат до 23:59ч. на същия ден, който представлява краен срок на играта.

Награда: Таблет Lenovo Yoga Tab 3 8.0 (https://www.vivacom.bg/bg/residential/ustrojstva/tableti/tablet-lenovo-yoga-tab-3-8-0.html)

Печелившият се определя с томбола на случаен принцип измежду всички участници, регистриралисе успешно в играта.

Томболата щебъде теглена на 12.02.2016 г. , като вследствие на нея на страницатана VIVACOM във Facebook, ще бъде обявен печеливш и допълнително две резерви, които да го заместят, в случай, че той не предяви желание да получи наградата си в определения за това срок.

Организаторътсе задължава в срок до 2 работни дни от изтегляне на томболата да се свърже с Победителя на посочения от него профил във Facebook, чрез текстово съобщение, след което печелившият се задължава да върне отговор с изисканите от него данни в рамките на 2 работни дни.

За да получи наградата си, победителят се съгласява да предостави в лично съобщение до Организатора във Facebook следните данни: Три имена; Имейл адрес; Телефон завръзка.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара