Спечелете страхотен СПА уикенд и много награди за 8-ми март


Краен срок - 8 март 2016

Дъжд от подаръци ще вали на осми март тази година в ефира на радио Power FM.  Всички верни слушатели на станцията ще имат възможността да получат  една от многото страхотни награди - висококачествени естетични процедури, красиви цветни аранжировки за дома и офиса или ваучери по  50 лв. А двама от най-големите меломани, заслужено ще отидат на спа уикенд за двама.

Всичко това е възможно в рамките на инициативата на радио Power FM „8 песни за 8-ми март”. В чест на международния ден на жената, между 22-ри февруари и 8-ми март, в ефира на радиостанцията ще се излъчва микс, включващ 8 емблематични песни за жени. За да се включите в играта, трябва да познаете изпълнителите и заглавията на песните. Вашите отговори може да давате на PowerFM.BG,  в секцията POWER АКТИВНОСТ, в онлайн плеъра на радиото или в мобилното приложение на радиото, чрез вписване с вашия личен фейсбук профил.

Учатвайте в „8 песни за 8-ми март” и спечелете! Ако познаете поне четири от осемте песни, може да спечелите една от  осемте специални награди.  А  разпозналите всички осем песни ще имат възможността да спечелят големите награди на промоцията - 2 СПА уикенд за двама в най-новото място за релакс в региона - семеен хотел "Звезда", с.Съдиево. Позволява се да участвате с неограничен брой различни предположения. Еднакви предположения от един и същи слушател няма да увеличат шансовете му за печалба.

Ето и всички награди:

2 бр. ваучери по 50лв + карти за 10% отстъпка от магазин ЕЛЕГАНЦ - цветя и декорации

2 бр. ваучери по 30 лв. за бутикова аранжировка със свежи цветя + 10% постоянна остъпка от градински център "ДАНИЕЛ"

2 бр. ваучери за процедури по избор - лазерна епилзация или антицелулитни процедури с апарат Smooth Shape от LASER MED

2 бр. безплатни дерматологични консултации с д-р Денчева - топ специалист в областта на дерматологията и естетичната медицина, от медицински център "ОксиКом"

2 бр. СПА уикенда за двама души с включени закуски, вечери и изпозлване на СПА услуги в семеен хотел "Звезда", с.Съдиево

С уважение към всички наши слушателки, ние, от радио Power FM, искаме да кажем – мили дами, бъдете горди и достойни жени. Не забравяйте да се борите, но не губете нежността си. Бъдете красиви, възторжени и вдъхновени! Съхранете женствеността и лъчезарието си!

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара