Играй и спечели парфюм!


Краен срок - 21 февруари 2016

Играй и спечели парфюм! Как?

1. Харесай и сподели този пост
2. Довършете изречението "Парфюмът е..." в секция коментар

Най-оригиналното предложение ще бъде избрано на 21.02.2016г. и ще бъде публикувано на страницата!

Победителят ще има възможността да избере наградата си между 4 известни аромата: Calvin Klein Downtown, Calvin Klein Euphoria Intense, Jimmy Choo Jimmy Choo и Calvin Klein Contradiction

Раздвижете въображението си! Желаем ви успех!

* Доставката до адрес извън София е за сметка на печелившия.

House De Perfume си запазва правото да избира резервен победител, в случай че има съмнения за нарушаване на настоящите правила на промоцията от страна на участника.

Участия, които не отговарят на условията, ще бъдат дисквалифицирани без допълнително уведомление. House De Perfume си запазва правото да премахва всякакво съдържание, което смята за неподходящо и неуместно, несъвместимо с промоцията,обидно или дискриминационно. В тези случаи решението на House De Perfume ще бъде окончателно и не подлежи на допълнително обсъждане.

Участници, които използват фалшива онлайн идентичност, създават или са създалифалшиви профили в социалните мрежи, с цел повече участия в промоцията и нарушаване на механизма на играта, ще бъдат дисквалифицирани без допълнително уведомление, като губят правото на спечелена награда, в случай че са се класирали за такава.

Участвай в КОНКУРСА

5 Коментари

  1. Парфюмът е удоволствие за сетивата, той е послание и начин на изразяване!Парфюмът е ефирно огледало на стила!

    ОтговорИзтриване
  2. Парфюмът е удоволствие за сетивата,той може да превърне жената в това което тя мечтае да бъде изключителна и блестяща!

    ОтговорИзтриване
  3. Парфюмът е удоволствие за сетивата,той може да накара всяка жена да бъде изключителна и блестяща!

    ОтговорИзтриване
  4. Парфюмът е удоволствие за сетивата,той може да накара всяка жена да бъде изключителна и блестяща

    ОтговорИзтриване
  5. Парфюмът е не само аромат,мирис... той е чувство, желание, което провокира, парфюмът е нещо без което не можем и винаги ще е на мода... Парфюмът показва стила ни и ни кара да се чустваме неустоими.. <3 <3 <3

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара