Спечелете нощувка за двама в х-л Замъка Хорлог!


Краен срок - 4 март 2016

Скъпи приятели,

Имаме удоволствието да обявим първия ни фотоконкурс.

Ако сте посетили незабравимо място в България и сте запечатали своя спомен с уникална снимка, каним ви за участие в нашия фотоконкурс: „Моята красива България!”. Помогнете ни да изберем най-красивите и вълнуващи кадри за фототапет на нашата страница във Фейсбук!

Условия за конкурса:

    Снимките ви трябва да бъдат с много добро качество.
    Снимките ви трябва да бъдат добре композирани и да са правилно експонирани, да нямат прекалено тъмни и прекалено светли участъци.
    Снимките трябва да са пейзажни, само забележителност или природа, без присъствие на хора.
    Всеки участник може да представи до 3 авторски фотографии.
    Всички снимки трябва да бъдат с посочен автор, като всеки участник гарантира с изпращането ѝ, че е носител на авторските права за съответната снимка.

Ще публикуваме само подбрани от нас снимки на страница си във Фейсбук и ще ви предоставим възможност да ги разгледате и харесате за период от две седмици. След което ще обявим 5-те най-харесвани от вас снимки, които ще използваме за фототапет на страницата ни във Фейсбук. 

От всички изпратени снимки нашето жури ще избере най-добрата, която ще спечели конкурса. Нейният автор ще получи нашата награда – нощувка за двама в х-л Замъка Хорлог!

Снимките ни изпращайте на igra@bestbgtrips.com

Краен срок за изпращане на фотографиите – 4.03.2016 г. Гласуване от 7 март до 20 март, след което обявяваме 5-те най-харесвани и журито избира победителя!

Успех на всички!

Жури на конкурса ще бъдат колегите от http://photocafe.bg/about-us/ - Иван Масларов - Jumbo и Елена Масларова - Leni.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара