Спечелете страхотен лаптоп Toshiba Satellite и ваучер за 50 лв от Техномаркет


Краен срок - 26 февруари 2016

Абонирай се за най-добрите оферти на Техномаркет! Стани абонат на брошурата като се регистрираш на tehnomarket.bg и участвай в играта на Радио ФМ+.

Всеки ден от 15 февруари в шоуто "Ива от сутрин до обед“ ще ви задаваме един въпрос, свързан с топ-продуктите в брошурата на Техномаркет. Отговорете във фейсбук страницата на Радио ФМ+ и един от вас ще печели ваучер на стойност 50 лв.

ВАЖНО! За да участвате в жребия за награда, регистрирайте се в сайта на Техномаркет – така автоматично ставате абонати на веригата. Важно е името на регистрацията ви в сайта да бъде същото, като това на фейсбук акаунта, с който участвате - така ще можем да разпознаем, че човекът, който коментира, е и човекът, който се е регистрирал.

Днес ви представяме информативната брошура на Техномаркет. Съдържа най-добрите промоционални предложения на голяма гама продукти в магазинната мрежа на веригата в цялата страна. Абонирайте се за нея - тя излиза на всеки 21 дни - и ще получавате първи информация за най-изгодните оферти.

Разгледайте я в сайта на Техномаркет, регистрирайте се в него и ще я получавате по пощата или на имейла си. Защото всеки ден нашите въпроси ще бъдат базирани на информацията в нея, а начинът да спечелите награда е само ако вече сте абонирани за нея!

Въпросът днес, който ви носи възможност да спечелите ваучер на стойност 50 лв. за пазаруване в Техномаркет е: На колко дни излиза брошурата на Техномаркет?

Отговорете с коментар във фейсбук страниците на Радио FM+ или "Ива от сутрин до обед”. Един от участниците през целия период на играта ще получи голяма предметна награда.

На финала ще има голяма предметна награда за един от всички участници, избран чрез жребий на 26 февруари.

Информирай се за топ промоциите за черна и бяла техника в Техномаркет. Пролетното обновяване започва с нас!


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара