Отговори и спечели сет от 3 куфара DUNLOP


Краен срок - 6 март 2016

Отговори на нашият въпрос и можеш да спечелиши страхотната ни награда от DUNLOP: сет от малък, среден и голям куфар!

Всеки, който отговори на зададеният въпрос, попълни всички задължителни полета и се регистрира участва за спечелването на Сет от 3 куфара DUNLOP (малък, среден и голям). В играта могат да вземат участие само пълнолетни граждани на Република България и да не бъдат служители на СПОРТ ВИЖЪН ЕАД.

Победителят ще бъде обявен на 7.03.2016г. и публикувано тук. Тегленето на победителя ще бъде на случаен принцип чрез random.org. Победителят ще бъде уведомен на ел.поща, с която се е регистрирал. Ако участник, който спечели наградата не си я потърси в 14 дневен срок от изратеното съобщение, ще бъде анулиран и ще бъде изтеглен нов на негово място.

Наградата е сет от 3бр. текстилни куфари DUNLOP (малък, среден и голям). Победитрлят ще получи наградата си в магазините СПОРТ ВИЖЪН и само с удостоверяване на валиден личен документ. Наградата не може да се заменя за пари или друг артикул. Участниците в играта гарантират правото при получаването на наградата да бъдат снимани с наградата и публикувани във Facebook страницата на СПОРТ ВИЖЪН ЕАД.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара