Играйте и спечелете подаръчен пакет от JANINA и Dr. Barman`s


Краен срок - 8 март 2016

Наближава времето да закичите мартеничките, да се радвате на 8 март, настъпващата пролет и слънчевото време. Все поводи да се усмихвате по-често и по–широко. А какъв по-добър момент от това да се погрижите и за белотата на усмивката си?

Ето и добрата новина – вече и в аптеките се предлагат ленти за избелване на зъби от известната английска марка Janina Ultra White.

Освен лентичките за избелване, важно е и каква паста за зъби се използва. Janina Ultra White предлага и серия от четири избелващи и високореминализиращи пасти за зъби. Уникалното при тях е, че не съдържат пероксид и не разчитат на абразиви, които са другото средство за избелване на зъби.

Не пропускайте да обърнете внимание и на четката, която ползвате. Триглавите четки за зъби на д-р Барман са клинично доказани, признати и препоръчвани от денталните лекари по цял свят от 1989 г. насам.

В навечерието на най-хубавия празник 8 март Janina Ultra White ще зарадва четирима участници с подаръчен пакет за бели и здрави зъби, включващ паста за зъби Janina, триглава четка от Dr.Barman's и мостра с избелващите лентички Maxiwhite за видимо по-бели зъби и поводи за много усмивки.

Всичко, което трябва да направите, е да напишете кой от продуктите на Janina Ultra White бихте използвали и защо?

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара