Спечелете кафемашина Nescafe Dolce Gusto OBLO® KP1108


Краен срок - 26 февруари 2016

Участвайте в играта на Radio Fresh! и Верига магазини ЗОРА!

Отговорете на въпроса на деня и в края на седмицата може да спечелите страхотна награда: кафемашина Nescafe Dolce Gusto OBLO® KP1108!

В допълнение към постоянното качество, с което ще приготви вашето еспресо или специална напитка, модерния дизайн на тази машина добавя доза шик към всеки повод и събитие. OBLO® ще ви разкрие богатият избор от еспресо вкусове, специални кафе напитки, чаени, какаови и дори студени напитки от асортимента на NESCAFÉ® Dolce Gusto®. Системата до 15 бара налягане извлича съвършените вкусове и аромати съхранени в капсулите на NESCAFÉ® Dolce Gusto®.

Всеки ден в сайта на радиото ще намирате по един въпрос. Отговорете правилно с коментар под поста във фейсбук и един от вас в края на седмицата ще спечели кафемашина Nescafe Dolce Gusto OBLO® KP1108!

Въпросът за 22.02, е: На коя марка ЗОРА е изключителен представител и вносител за Бългaрия?

ЗОРА През 1991 година отвори врати първият магазин в София.
ЗОРА е изключителен представител и вносител за България на черна, бяла, IT и климатична техника със запазената марка CROWN.
ЗОРА отвори своя най-нов магазин в Габрово на 20 февруари 2016 година.
ЗОРА предлага на своите клиенти и ред услуги - гаранционен и следгаранционен сервиз, безплатен транспорт, изгодни условия за покупка на изплащане.

Ето малко повече за прекрасната награда: Покажи характер с OBLO®! В допълнение към постоянното качество, с което ще приготви вашето еспресо или специална напитка, модерния дизайн на тази машина добавя доза шик към всеки повод и събитие. OBLO® ще ви разкрие богатият избор от еспресо вкусове, специални кафе напитки, чаени, какаови и дори студени напитки от асортимента на NESCAFÉ® Dolce Gusto®. Системата до 15 бара налягане извлича съвършените вкусове и аромати съхранени в капсулите на NESCAFÉ® Dolce Gusto®.


Участвай в КОНКУРСА


1 Коментари

  1. Много е хубаво това което правите,дано е истина че дарявате нещо на другите.
    Машината е страхотна.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара