Спечели екскурзия за двама до Флоренция!


Краен срок - 12 февруари 2016

Спечели екскурзия за двама до Флоренция!

В следващите пет дни на страницата ни ще бъдат публикувани пет въпроса. За да участваш, е необходимо да коментираш с отговор под който и да е от тях (или под всички пет за по-голям шанс да спечелиш).

На 13. 02. 2016 г. (събота) след 18:00 ч. ще бъде изтеглен 1 победител, който получава екскурзия за двама до Флоренция (3 нощувки в 4-звезден хотел, самолетни билети за двама, трансфер от и до летището, закуски, с оползотворяване през май 2016г.). Победителят ще бъде изтеглен на случаен принцип сред всички участвали за периода на кампанията, като тегленето ще бъде удостоверено от нотариус. Обявяването на победителя във Facebook страницата Galleria Stara Zagora ще се случи на 13. 02. 2016г.

За да участват в играта, феновете трябва да коментират под поне една от специалните публикации на Facebook страницата Galleria Stara Zagora в периода 8 - 12. 02. 2016г. Те ще бъдат публикувани всеки ден преди обяд, като ще представляват въпрос или загадка. Всеки коментар под публикация от играта носи възможност за спечелване на наградата.

Подаръкът се получава от отдел "Информация" на „Галерия Стара Загора“ АД в срок от 7 дни от изпратеното уведомление към печелившия. Победителят от играта трябва да потвърди, че приема подаръка и го получава от Mall Galleria Стара Загора. Подаръкът се получава само лично.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара