Спечелете еко здравословна почивка HAPPY WEEK в Пампорово на стойност 1200 лв!


Краен срок - 1 март 2016

Искаш ли да спечелиш еко здравословна почивка в Пампорово на стойност 1200 лева?

Представи си една прекрасна HAPPY WEEK седмица в спа хотел „Невястата“, в сърцето на Родопите, която включва:

    Консултация и контрол на здравословното състояние от висококвалифициран лекарски екип- специалисти по ‪‎неврология‬, ‪‎вътрешни болести, кардиология‬, хомеопатия‬, диетология и дерматология, биорезонансна диагностика и лабораторен анализ ‬
    Специално изготвен хранителен режим и еко здравословно меню от 3 основни хранения – закуска, обяд и вечеря и 2 междинни, приготвено от екологично подбрани биопродукти, по специална технология, професионално разработена от екипа на EcoHealthStyle, прецизирано от лекар-диетолог за калорийност, грамаж и хранителна стойност
    Двигателен режим, спорт и забавления: йога и дихателни упражнения, релаксационни техники, походи и разходкисред природата
    Вечерни интерактивни занимания – ателиета, танци, игри, филми, шоу
    Лекции и  беседи, свързани с грижата за здравето и духа
    Спа + процедури за красота и младост
    Астрологична здравна и бизнес прогноза

EHS EcoHealthStyle е иновативна концепция за здраве, младост и дълголетие, интегрираща съвременната конвенционална и алтернативна медицина, хранителни режими, двигателна активност и стил на живот, които са в състояние да препрограмират генетично закодираните регулаторни механизми, както и да стимулират и поддържат неизчерпаемия вроден оздравителен потенциал на човешкия организъм.

EHS EcoHealthStyle е цялостна завършена система, създадена от професионален екип от специалисти и съчетава терапевтични хомеопатични, хранителни, двигателни и психологични програми за пречистване, отслабване, обновяване, възстановяване, релакс и баланс. Системата се ръководи от лекарски екип от признати специалисти по диетология, вътрешни болести, хомеопатия, неврология и дерматология.
Как да участвам в играта?

За да спечелиш голямата награда трябва първо да отговориш правилно на въпроса:

КЪДЕ СЕ ПРОВЕЖДА ЕКО ЗДРАВОСЛОВНА ПОЧИВКА „HAPPY WEEK“ ПРЕЗ 2016-та ГОДИНА и да попълниш данните си за контакт до 1-ви март 2016.

На 2-ри март представител на Организатора в присъствието на нотариус на случаен принцип ще изтегли 1 (един) Участник в Играта, който ще бъде обявен за победител („Победители”) и който има право да получи една от описаните в т. ІІ. от настоящите Общи условия награди.

Победителят получава награда едноседмичен пакет HAPPY WEEK „Еко здравословна почивка на стойност 1200 лв”. Общият брой на наградите е 1 (един) брой.

Победителите се уведомяват чрез лично съобщение по имейл/и или телефон от служители на Организатора в срок от 2 работни дни от датата на избирането на Победителя.

Наградата може да се получи с предварителна уговорка, всеки работен ден от 10.00 до 17.00 ч. от офиса на EHS.bg  – ЕКО ХЕЛТ СТАЙЛ ЕООД на адрес: Пловдив, ул. Тунджа 3

Ако настоящият адрес на Победителя е извън гр. Пловдив, той има право да получи наградата си по куриер на предварително посочен точен адрес в рамките на 7 (седем) работни дни. Ако някой от Победителите е възпрепятстван да получи наградата си или се откаже от нея, на негово място се избира друг Участник. Ако някой от Победителите не отговоря на изпратените му лични съобщения повече от 5 (пет) календарни дни от обявяването на Победителите, както и ако не потърси наградите си в двуседмичен срок от уведомяването, то съответния Победител губи правата си върху наградата. Победителите нямат право да получат парична равностойност на наградите.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара