Спечелете един от 95-те стека Kamenitza за цялата компания


Краен срок - 29 февруари 2016

Според теб кой квартал в София разбира най-много от бира?
Кажи наздраве на квартала и можеш да спечелиш награда!

В Играта имат право да участват всички физически лица, пребиваващи на територията на Република България, навършили 18 години към началната дата на Играта.

30-ти март 2015 г. е крайният срок, в който участник в Играта може да получи наградата си след предоставяне на точен адрес за доставка на наградата. При получаване на наградата участникът е длъжен да докаже своята самоличност с документ, удостоверяващ, че той е изтеглен и печели.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Играта, са следните:

Награда Брой награди Описание на наградата
1 “СТЕК KAMENITZA” 95 8 (осем) кена Kamenitza 1881 0,5 л.

За да участвате в Играта е необходимо да направи следните действия, в посочената по-долу поредност:
    Посетите интернет страницата www.kamenitza.bg/sofiaknowswhy;
    Потвърдите, че сте навършили 18 години;
    Да се запознаете и да потвърдите, че сте съгласни с условията за участие, публикувани на www.kamenitza.bg/sofiaknowswhy;
    Да отговорите на въпроса чрез избор на един отговор от менюто;
    Да се регистрирате за участие чрез попълване на кратка регистрационна форма, предоставяйки следните данни: име, фамилия, email, телефон за връзка, отговарящи на тези от личната Ви карта.

При изпълнение на условията и при извършване на валидна регистрация, участникът и предоставените от него данни се включват за участие в томболите за изтегляне на наградите. След извършване на регистрацията за участие, участникът получава съобщение дали регистрацията е извършена успешно. Регистрацията не може да бъде извършена успешно, ако в регистрационната форма не е попълнена задължителната информация по предходната точка. Регистрации, извършени след 24:00 ч. на 29-ти февруари 2016 г., са технически невъзможни.

За определяне на спечелилите наградата „СТЕК KAMENITZA” ще бъдe проведена 1 (една) томбола на 01.03.2016 г. Във томболата се теглят 30 резервни участници, на които наградата се предоставя при невъзможност за предоставянето й на спечелил участник.

Участниците, спечелили “СТЕК KAMENITZA”, ще бъдат уведомени на email и/или телефонния номер, които са посочили при регистрирането си в Играта. Спечелилите ще бъдат обявявани на сайта www.kamenitza.bg/sofiaknowswhy в срок от 24 часа след провеждане на томболата.

Наградите могат да бъдат получени в срок до 30-ти Март 2016 г., на адреса, посочен от участника. Наградата се изпраща по куриер, за сметка на Организатора. Доставките ще бъдат направени в работни дни, от 09:00 до 17:00 часа.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара