Спечелете едно от 5-те колиета за 8-ми март


Краен срок - 8 март 2016

Наградите, осигурени от Организатора на Играта, са 5 /пет/ броя колиета. Организаторът не е производител на разпределяните с настоящата игра награди.

Всеки участник трябва да посети Facebook-страницата на Организатора, да попълни регистрационната форма в специално разработеното за целта приложение на страницата, попълвайки своето име, фамилия, актуални телефон и имейл адрес в периода на продължителност на Играта, както и да сподели името на човека, който иска да поздрави за 8-ми март като коментар на пост във Facebook- страницата на Организатора.

Участниците в Играта, които отговарят на Правилата и условията за участие описани в настоящите Правила на участие в Играта ще участват в томбола, която Дружеството ще проведе на 09.03.2016 г., на която ще бъдат изтеглени 5 /пет/ печеливши участника.

Печелившите от томболата ще бъде изтеглени на произволен принцип и така ще се определят имената им в присъствието на комисия от трима члена, единият от които юрист, която ще удостовери законосъобразността на тегленето. На 09.03.2016 г./ имената на печелившите ще бъдат обявени на Facebook-страницата на Организатора в разработеното приложение на Играта. С цел да се съхранят личните данни на печелившите, на посочената Интернет – страница ще бъдат публикувани единствено първото име и фамилията на печелившите.

Участниците, които правилно попълнят своите данни в регистрационната форма на приложението и споделят името на човека, който искат да поздравят, могат да увеличат вероятността да спечелят Награда като споделят в своя Facebook-профил, че участват в Играта чрез вградената опция за споделяне на разработеното за целта приложение на Facebook страницата на Организатора. Участниците, които споделят участието си по описания в предходното изречение начин в личните си Facebook-страници увеличават шанса си за спечелване на Награда. На всеки участник, споделил участието си в Играта, името му ще присъства два пъти в списъка с участниците при изтеглянето на печелившите от Играта като това не зависи от броя споделяния, които Участникът е направил.

Печелившите участници в Играта ще бъдат потърсени от представител на Организатора, за да бъдат уведомени за спечелената награда. Печелившите  участници ще бъде уведомени публично чрез публикуване имената на участниците в приложението на Играта на Facebook-страницата на Организатора, както и лично чрез обаждане на предоставения при попълване на регистрационната форма за участие на Играта телефонен номер и чрез електронно съобщение на посочения от тях имейл адрес.

Всеки печеливш Участник може да получи наградата си в офиса на Организатора, находящ се в гр. София, район „Триадица“, ж.к. „Иван Вазов“, ул. „Балша“ № 1, бл. 9, ет. 2 от 09:00 ч. – 17:30 ч. като срокът за получаване на Наградата е до 31.03.2016 г. В случай, че печелившите участници желаят, могат да получат своята награда на посочен от тях адрес чрез куриер като разходите, свързани с получаването на наградата, се поемат от Организатора. В този случай, печелившите участници следва да посочат адрес за доставка още при получаване на телефонното обаждане от служители на Организатора за спечелената награда. В случай че не посочат адрес, печелившите участници следва да вземат наградата си от посочения адрес на офиса на Организатора.

Легитимацията при получаване на наградата се извършва чрез представяне на лична карта, както и посочване на e-mail адреса и телефон, използвани в регистрационния формуляр при участие в Играта.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара