Спечелете 50 дебитни карти заредени с по 200 лв. всяка


Краен срок - 1 април 2016

В периода на промоцията, имате възможност да спечелите 200 лв., заредени на дебитна карта, за да направите най-добрия избор за себе си!

Как: Като закупите поне един от продуктите с жълт промостикер- крем и флуид за лице Bilka Mavrud Age Expert, крем и серум за лице Bilka Grape Energy.

Изтрийте полето и намерете своя уникален код.

Регистрирайте уникалния код в регистрационната форма на страницата на промоцията! Веднъж седмично в периода на промоцията ще бъдат обявявани 7 печеливши участници.

Ако сте сред тях, ще получите е-mail, информиращ за спечелването на награда и даващ инструкции за получаването й.

Броят на печалбите ще бъде 50.

Забележки:

• Всеки продукт има генериран уникален код, т.е. можете да участвате толкова пъти, колкото продукта с жълт стикер сте купили.

• Ако сте направили покупка преди 14 февруари, моля изчакайте активирането, за да се регистрирате.

Всеки участник може да спечели повече от една награда, ако участва с повече от един код. Всеки печеливш код отпада от понататъшно участие в промоцията.

Всеки уникален код може да бъде използван само веднъж. Повторното или многократното изпращане на един и същ Уникален код не води до повторно участие в Промоцията.

След регистрация на код на www.bilkapromo.bg участникът ще види съобщение на екрана със следния текст  «Честито, Вие се регистрирахте успешно в промоцията на Bilka Collection! Повече информация можете да намерите на www.bilkapromo.bg!»

При спечелване на награда в томболата, участникът ще получи е-майл от info@bilkapromo.bg със следния текст: „ Честито! Печелите  200 лв., заредени на дебитна карта, от промоцията на Bilka Collection! Mоля, отговорете на този е-майл с “reply” като изпратите имена и  мобилен телефон за връзка с Вас или се обадете на тел. 029 617 617 между 11:00 и 17:00 ч.!”

В Промоцията могат да бъдат спечелени 50 награди по 200 лв., заредени на дебитна карта за покупки по избор.

Участниците, спечелили награди от Промоцията, могат да получат наградите си по един от следните начини:

1 Като им бъде издадена дебитна карта на тяхно име; картата ще бъде заредена с 200 лв. и трябва да бъде получена от печелившия лично в посочен от него клон на обслужващата банка на организатора. За издаването на картата печелившият участник следва да предостави на организатора всички необходими лични данни, според изискванията на закона и правилата за издаване на дебитни карти;

2 Ако печелившият вече притежава дебитна карта може да посочи сметка, по която картата му да бъде заредена с 200 лв.

Участвай в КОНКУРСА

2 Коментари

  1. Опитах регистрацията около десет пъти, но не можах да разбера, защо постоянно ми отхвърля кода като грешен.Не може да съм грешила 10 пъти?!?

    ОтговорИзтриване
  2. Обърнете се към организаторите от Арома, за да проверят какъв е проблема.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара