Спечелете 150 награди - по 10 селфи стика всеки ден


Краен срок - 15 февруари 2016

Искаш да зарадваш себе си или твой близък с тематична мелодия за Св. Валентин? Избери една от 7-те Fun Call мелодии от нашата колекция и участвай в Кампания за страхотни награди – селфи стикове.

Как мога да участвам?

За да се включиш в Кампанията, закупи някоя от 7-те любовни Fun Call мелодии, всяка на стойност 1,80 лв. за теб или любим човек в периода 01.02.2016 г. – 15.02.2016 г. Всяка от мелодиите е валидна за период от 30 дни, след което се подновява автоматично със същият период на валидност и цена освен, ако не сте се отказали от автоматичното подновяване на мелодии.

Приложимите условията за ползване и/или активиране на услугата Fun Call и закупуване на мелодии може да намериш тук.

При покупка на Fun Call мелодия автоматично участваш в томбола със 150 награди - по 10 селфи стика на ден.

За да участваш в Кампанията, е необходимо да си клиент на Теленор – на абонаментен или предплатен план за мобилни гласови услуги.

Всеки участник, изпълнил условията от Раздел 6, закупил Fun Call мелодия/-и,в определен ден, участва с една позиция в тегленето на дневните награди за съответния ден, независимо колко мелодии е закупил.

Мобилните номера на печелившите 150 участника за всички дневни награди ще бъдат определени и изтеглени автоматично от система на случаен принцип, както следва: всеки ден през срока на Кампанията ще бъдат изтегляни по 10 печеливши мобилни номера и по 10 резервни мобилни номера от участниците, които отговарят на условията за участие и са поръчали една или повече Fun Call мелодия/-ии от Fun Call колекцията в рамките на предходния ден. Независимо от горното, тегленето на дневните награди, отнасящи се за петък, събота и неделя ще се извършва в понеделник. Печелившите 10 мобилни номера и 10 резервни мобилни номера, поръчали Fun Cаll мелодия в рамките на последния ден на Кампанията, 15.02.2016г., ще бъдат изтеглени на 16.02.2016г.

В срок до 10 работни дни след определянето им, но не по-късно от 23.02.2016г., печелившите участници ще бъдат уведомени от служител на „Теленор България“ ЕАД с обаждане на мобилния номер, който е изтеглен, за начина, по който могат да получат наградата си.

Право да получи награда има само лицето – страна по договор за мобилни електронни съобщителни услуги с Теленор или потребител на предплатени услуги на Теленор. При получаването на наградата печелившият трябва да представи личната си карта единствено и само за удостоверяване на самоличността си.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара