Гласувай за любим продукт и спечели награда от Oriflame


Краен срок - 25 януари 2016

Eла на арената! Бъди част от предизвикателството на Орифлейм и се наслаждавай на шоуто! Ако искаш да спечелиш, трябва да участваш. Избери продукт, остави мнението си и можеш да спечелиш специална награда!

Ние вярваме в мечтите. Истории като твоята ни вдъхновяват всеки ден.
Търсим възможности, за да осъществим мечтите ти, затова те провокираме чрез това предизвикателство, в което всеки ден на арената ще срещаме продукти на Орифлейм. Ти ще можеш да гласуваш за този, който предпочиташ най-много.

Представи си, че можеш да напишеш нова история! Покрепи своя любимец като оставиш мнение за него - неговите предимства и качества и, защо не, за твоята история, свързана с Орифлейм. Вярваме, че хората със страст, които обичат това, което правят, могат да променят света.

Сподели историята си - искаме да знаем на кой продукт ще заложиш!
Това е твоят шанс да подкрепиш своето мнение и да го сравниш с останалите. А в края на играта ще можеш да спечелиш награда, която просто не можеш да откажеш.

Избирай мъдро, остави своето лично мнение и спечели награда!
И нека твоят любимец спечели!


Играта дава възможност на потребителя да гласува за един продукт дневно и да публикува собственото си мнение за него, като по този начин участва в Играта.

Орифлейм ще избере един победител чрез теглене на случаен принцип, в присъствието на трима членове на екипа на Орифлейм България, в рамките на 1 работен дни след приключване на финалната битка, която ще се проведе на 25 януари 2016г. След това член на официалния екип на Орифлейм ще се свърже с победителя с указания как да получи наградата си.

Наградата в тази Игра е този продукт, който спечели финалната битка и съответно е събрал най-много гласове. Наградата се осигурява от Орифлейм България.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара