Тагни приятел и спечели велоергометър ACTUELL


Краен срок - 31 януари 2016

"Тагни приятел и му подари велоергометър от ‪#‎SportDepot‬". За да се включиш в томболата трябва да тагнеш свой Facebook приятел в коментар под поста. Тагването става като пред името, както e изписано във Facebook, поставиш @.

Вкампанията участва всяко физическо или юридическо лице, което напише коментарпод промо поста на играта, в който се съдържа името на записания участник ипоставено @ маймунско “А” отпред, с цел отбелязване, в периода от 25.01.2016 до 31.01.2016г.

За да участва в томболата за наградата всяко лице трябва да напише коментар под промо поста на играта, в който се съдържа името на записания участник и поставено @ маймунско “А” отпред, с цел отбелязване, в периода от 25.01.2016 до 31.01.2016г.

Всички, които се извършат действията описани горе в т.4.1 в периода 25.01.2016– 31.01.2016 г., автоматично участват томболата.

Чрез участието си в кампанията участниците изрично се съгласяват да предоставят техните лични данни и снимка при получаване на наградата с цел последващи маркетингови активности на “СПОРТ ДЕПО” АД при условие, че съответният участник е спечелил наградата.

Наградата се състои от: велоергометър ACTUELL

Победителят ще бъде определен  на 01.02.2016 г.

Победителят ще бъде определeн на случаен принцип. Резултатите от тегленията ще бъдат публикувани на Facebook страницата на Sport Depot.

Организаторът ще се свърже с победителя посредством съобщение във Facebook в рамките на максимум 5 (пет) работни дни от определянето му. Ако победителят не отговори на изпратенoто му съобщение в рамките на посочения в него срок, ще се определи друг победител по описания по-горемеханизъм.

Утвърждаването на Победителя ще се извършва само на базата на следните доказателства:
Валиден Facebook профил, според данните записани в играта, както и лична карта.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара