Спечелете уикенд на остров Св. Анастасия и 20 ваучера по 50 лв. от Kaufland


Краен срок - 7 февруари 2016

За участие в играта участниците трябва да отговорят правилно на въпроса „От колко години Kaufland е в България?“ и да попълнят своите лични данни във "Формуляр за участие".

Всеки участник, който е отговорил правилно на въпроса „От колко години Kaufland е в България?“ и е попълнил коректно онлайн формуляра за участие в съответствие с Условията и отговаря на условията за участие, има право да участва в тегленето и да спечели една от следните награди:

- 1 бр. уикенд за двама на о. Св. Анастасия;
- 20 бр. ваучери за пазаруване в хипермаркети Kaufland на стойност 50 лв.

Печелившите ще бъдат определени от жури в състав – представители на следните звена на Kaufland България: "Клиентски маркетинг", "Право и съответствие" и "Реклама и връзки с обществеността" в периода от 08.10. до 10.02.2016 г.

Само печелившите ще бъдат уведомявани по телефона до два работни дни след тегленето на наградите.

Участници, с които Kaufland не може да осъществи контакт в рамките на 2 работни дни от датата на съответното теглене, губят правото си да получат наградата, като в такъв случай Организаторът се свързва с резервен участник.

Всеки участник има право да получи само една награда.

Наградите се получават само на място в съответен хипермаркет Kaufland, посочен от печелившия участник при свързване с него по телефона в рамките на един месец след обявяване на печелившите.

При получаване на наградата печелившите участници следва да се легитимират пред служител на Kaufland с документ за самоличност, удостоверяващ данните на лицето.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара