Спечелете романтичен уикенд в Банско и всяка седмица Spetema Ragazzi


Краен срок - 14 февруари 2016

1 - Избери своята дестинация върху картата
2 - Открий скритите символи на Spetema във всяка картинка
3 - Учасвай в томболата за страхотните награди от Spetema:

Механизмът на промоционалната кампания се състои в търсене на скрит обект към някоя от единадесетте снимки, които потребителя си избера спрямо избраната държава.

След като открият обекта, участниците трябва да попълнят своите две имена, телефон, град, e-mail и телефон за връзка. Тези данни се събират с цел превенция от нарушения, както и за по-лесна връзка с изтеглените победители.

Един участник има право да участва неограничен брой пъти, но може да спечели само една от обявените награди.

Ако в следствие на проверка от страна на Организатора, се установи, че процесът по участие е бил фалшифициран (напр. участникът е участвал с няколко регистрации или е регистриран от името на компания / организация / бранд), Организаторът си запазва правото да изземе връчената награда и / или да ограничи участието в Промоционалната кампания до нейното приключване.

По време на посочения период, на случаен принцип ще бъдат обявени 10 победители в присъствието на нотариус, които са открили скритите предмети на Spetema. Няма значение към коя картина е открит символа. Наградите, за които участват всеки един от желаещите, са: всяка седмица от периода на кампанията по 3 кена Spetema Ragazzi и Голямата награда – Романтичен уикенд в Банско за двама.

Един участник има право да бъде изтеглен само веднъж като победител – в случай, че той бъде изтеглен за втори път участието му ще бъде анулирано и ще бъде изтеглен нов победител.

За да бъде валиден гласът на изтегления победител, той трябва задължително да е попълнил всички необходими полета за контакт. При липса на някое от тях, неговият глас се анулира и на негово място се изтегля друг победител.

В промоционалната кампания Обиколи света на кафето, спечели Spetema ще бъдат изтеглени десет победители.

Участниците от списъка с победителите ще бъдат обявени в раздел Победители на Сайта в рамките на една седмица след приключване на кампанията. Организаторът ще се свърже с всеки от победителите на посочения от тях телефон, за да потвърди посочените от тях данни.

В случай, че Организаторът не успява да се свърже в рамките на 3 дни от обявяването на победителите със съответния участник, на негово място ще бъде изтеглен нов.

След валидиране на всичките 10 победители, наградите им ще бъдат разпространени по куриер в рамките на 15 дни от разговора с Организатора.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара