Спечелете самолетни билети до избрана дестинация или козметичен комплект


Краен срок - 31 март 2016

Всеки един потребител, който е харесал страницата на FA България, Schwarzkopf България или Syoss България и се е регистрирал успешно за участие в която и да е посочените в раздел 4.2. фейсбук страници, има шанс да спечели награди, описани в раздел 5 награди.

Участващите фейсбук страници са, както следва:

- официална страница на FA България във Facebook
- официална страница на Schwarzkopf България във Facebook
- официална страница на Syoss България във Facebook

Наградите се разделят на малки награди (комплект козметични продукти) и голяма награда (3 двойни самолетни билета за избрана дестинация).

Малки награди

Всички участници, които са се регистрирали в промоцията, имат шанс да спечелят една от следните награди:

- Всички участници, които са се регистрирали от официална страница на FA България във Facebook - козметични комплекти за мъж или жена.

Всеки един дамски комплект съдържа козметичен несесер с Schauma Keratin Strong 400ml, душ-гел FA Йогурт Ванилия и мед 250 ml и дезодорант и рол-он FA от серията Floral Protect Орхидея;

Всеки един мъжки комплект съдържа козметичен несесер с шампоан Schauma Super Power 250 ml, душ-гел FA Extreme Fresh 400ml, FA дезодорант Invisible 150 ml и паста за зъби и вода за уста 2в1 Vademecum 75 ml;

- Всички участници, които са се регистрирали от официална страница на Schwarzkopf България във Facebook - козметични комплекти, съдържащи козметичен несесер с шампоан 250 ml, балсам 200 ml и спрей-балсам 200 ml от серията GLISS Подхранващи масла.

- Всички участници, които са се регистрирали от официална страница на Syoss България във Facebook - козметични комплекти, съдържащи козметичен несесер с шампоан 500 ml, балсам 500 ml и маска 200 ml от серията Syoss Възстановяваща терапия.

Големите награди са три двойни самолетни билета до една от следните дестинации по избор на спечелилия: Токио, Ню Йорк или Рио Де Жанейро, които ще бъдат предоставени под формата на събрани мили/точки в лоялната карта на Air France, която е в програмата FLYING BLUE (за повече информация: www.flyingblue.com). Натрупаните мили, под формата на самолетни билети, може да се ползват без ограничение във времето.

В тегленето участват всички успешно регистрирани в играта участници от всички фейсбук страници, включени в промоцията - Schwarzkopf, Fa и Syoss.

Всички детайли, свързани с издаване, получаване и използване на лоялната карта, организацията, резервиране на полети и осъществяване на пътуванията, се координират от представителството на Air France със съдействието на организатора на промоцията.

Не се допуска използването на лоялната карта с друга самолетна компания. Лоялната карта покрива разходи за самолетни билети и летищни такси. За избягване на съмнение, всякакви други съпътстващи или свързани с пътуването разходи, включително, но не само за документи за пътуване, хотелско настаняване, лични разходи, са за сметка на печелившия. Ако избраната дестинация и самолетни билети надвишават стойността на милите в лоялната карта,печелившият доплаща разликата в стойността.

Всеки потребител, желаещ да участва в промоцията, заявява участие чрез регистрация на специално разработено приложение в социалната мрежа Facebook, разположено на една от трите официални страници на FA, Schwarzkopf или Syoss.

Всеки един потребител трябва да се регистрира чрез своя личен профил в социалната мрежа Facebook. След осъществяване на регистрация и вход, всеки един потребител има възможност да създаде Фотоколаж със собствена снимка и избрана дестинация, който да бъде споделен на собствената му стена. След споделянето на колажа, потребителят трябва да покани свои 3 приятели да се включат в промоцията.

След като е изпълнил всички тези условия се счита, че даденият потребител се е регистрирал успешно за томболата за малки и големи награди, удостоверено чрез получаване на автоматично генерирано съобщение.

Всички потребители, които са се регистрирали в приложението и са създали колаж, могат да разглеждат създадените от тях в раздел Галерия.

Всеки един потребител може да участва неограничен брой пъти в Промоцията, като изпълни всички условия – създаде колаж, сподели го на стената си и покани 3ма приятели, които да се включат в промоцията/приложението.

Всеки един потребител, за да участва в томболата за разпределяне на малките награди (козметични комплекти), трябва да е регистрирал поне едно редовно участие в промоцията. Под редовно участие се има предвид да бъдат изпълнени всички условия – създаване на колаж, споделяне на личната стена във Facebook на потребител и изпращане на покана на 3 приятели, които да се включат в приложението/промоцията.

Тегленето на наградите ще се осъществи по следните начини:

- Малките награди ще се теглят на случаен принцип, осигуряващ равен шанс за печалба на всички участници през целия период на промоцията. Всеки ден, в 00:01 часа се тегли една малка награда под формата на един брой козметичен комплект, измежду всички участници, регистрирали се за участие в трите страници на Fa, Syoss, Schwarzkopf и изпълнили всички условия до 23:59:59 часа на предходният ден. В дневната томбола участват всички играчи, които са се регистрирали успешно до момента на теглене на наградите. Победители се обявяват между 11:00 и 13:00 часа, в деня в който са изтеглени.

- Големите награди ще се теглят на случаен принцип, на 4 април 2016 г в присъствието на нотариус, между всички успешно регистрирани участници за целия срок на промоцията, и ще се обявяват до 12.00 часа на 5 април 2016г. Всеки участник може да спечели само една голяма награда с един регистриран от него колаж.

Наградите се получават чрез куриерските услуги на фирма „Ин Тайм“ ООД в срок до 30 /тридесет / дни от обявяване на спечелилите участници на посочен от печеливш участник адрес и детайли за контакт във фейсбук приложението.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара