Отгатни и спечели 3 награди от Народен


Краен срок - 14 януари 2016

Играй и спечели през новата година! Разгледай пъзела и ни кажи кой е продуктът?

Имаш време да ни дадеш правилен отговор до полунощ на 14.01. Бъди един от тримата, изтеглени чрез жребий за награда.

За участие в таймлайн игрите на Фейсбук страницата на Народен не е необходимо закупуването на какъвто и да било продукт с марка „Народен‟ или друг продукт на ОРГАНИЗАТОРА. Не е необходимо заплащането на такса.

На Фейсбук страницата на Народен периодично се публикуват постове, които съдържат въпрос, загадка или покана за коментиране в конкретен час. За да участва, потребителят трябва да коментира или сподели съдържание на страницата на Народен, в зависимост от изискванията, посочени в текста на поста на съответната игра.

В случай, че потребителят отговаря на условията за участие, посочил е в коментар правилния отговор и е изпълнил точно изискванията в конкретната игра, името му се включва в механизма за печелене на награда, обявен в текста на публикацията към конкретната игра.

ИЗПЪЛНИТЕЛЯТ уведомява спечелилите участници най-късно в  7 (седем) дневен срок от края на играта, в отделна публикация на таймлайн на Фейсбук страницата с покана да изпратят влично съобщение трите имена, адрес и телефон за връзка, за да се осъществи контакт и организира изпращането и получаването на наградите.

Спечелилият участник се задължава да изпрати на лично съобщение трите си имена, настоящ адрес и телефон за доставка в срок от 7(седем) дни след публикуване на печелившите.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара