Спечелете LED телевизор, хладилник, готварска печка и всеки месец страхотни награди


Краен срок - 31 декември 2016

От 1 декември 2015 Готвач.бг организира ежемесечен кулинарен конкурс за потребителите на сайта.

Активните потребители в сайта имат възможност да събират точки и всеки месец събралите най-много точки ще полyчат една от пет избрани награди. Събралите най-много точки на края на годината (2016) ще могат да участват и за една от големите ни годишни награди.

Кой и как може да участва?

Всеки регистриран потребител може да участва в конкурса на сайта. Регистрирай се тук и започни да печелиш точки. Само регистрирани потребители могат да участват!

Кога се раздават наградите и какви са те?

В началото на всеки месец ще бъдат раздавани наградите на победителите от предишния месец, например наградите за декември 2015 г. ще бъдат дадени в началото на януари 2016 г. Наградите са подбрани кухненски и битови уреди на реномирани марки, осигурени от Готвач.бг, а накрая на 2016, тримата потребители ще получат една от големите ни годишни награди.

Годишни Награди

Накрая на 2016 тримата потребители, събрали най-много точки през цялата година, ще получат една от големите ни годишни награди: голям LED телевизор, голям хладилник или готварска печка от реномирани марки.

Трите най-посещавани потребителски рецепти от 2016 ще получат индивидуална награда кухненски уред от реномирана марка.

Защо да участвам?

Над 1 милион потребители посещават Готвач.бг месечно. За всеки кулинар е мотивиращо да знае, че неговите рецепти ще бъдат видяни, сготвени и оценени от хиляди потребители всеки месец. А защо да не печелиш и награди от това, събирайки точки от всяка твоя идея?

Мечтал ли си да станеш Мастър Шеф? Ти можеш да станеш нашия Мастър Шеф благодарение на кулинарните си умения. Всеки от нашите готвачи получава кулинарен ранг, който да отразява не само уменията му в кухнята, но и неговия напредък.

Всички регистрирани на сайта ни любители готвачи получават ранг Новак и преминавяйки през останалите рангове Чирак, Помощник Готвач, Готвач и Иноватор, могат да получат и най-високата титла - MasterChef. Точките и условията, необходими за всеки ранг, можеш да видиш тук.

Всеки, достигнал нивото Мастър Шеф, ще получи индивидуална награда и възможност да стане автор в сайта, като получава парично възнаграждание въз основа на своите по-нататъшни точки.

Как се събират точките?

Когато си активен в сайта, например когато сготвиш или снимаш една рецепта, добавиш рецепта или коментираш чужда такава, ти получаваш точки. Колкото повече, толкова повече. Точките се събират в твоя профил и във всеки един момент можеш да видиш колко точки имаш.

Споделяй и изпращай твоите потребителски рецепти на близки, приятели и във фейсбук. Петте най-посещавани рецепти за месеца ще получат допълнителни точки.

Условия за получаване на точки

    Регистрация в сайта - 5 точки
    Попълнен профил - 7 точки
    Попълнен разширен профил - 6 точки
    Добавяне на аватар (снимка) към твоя профил - 3 точки
    Сготвяне на публикувана рецепта (от бутона СГОТВИ) - 2 точки
    Добавяне на рецепта без снимка - 4 точки за всяка одобрена рецепта
    Добавяне на рецепта със снимка - 11 точки за всяка одобрена рецепта
    Добавяне на собствена снимка към публикувана вече рецепта - 3 точки за всяка одобрена снимка
    Добавяне на смислен коментар в статия или рецепта - 1 точка
    Отваряне на нова форумна тема - 4 точки
    Добавяне на коментар към форумна тема - 1 точка
    Най-посещаваната потребителска рецепта за месеца - 40 точки
    2ра, 3та, 4та, 5та най-посещавани потребителски рецепти за месеца - 25 точки всяка

Независимо колко точки имаш, за да спечелиш награда, трябва да имаш поне 2 добавени рецепти и 1 лична снимка на сготвена рецепта.

Един потребител не може да спечели две награди в два последователни месеца.

Всеки потребител, дори и да не е спечелил през някой от месеците, може да участва за големите награди за 2016, тъй като точките се натрупват от всеки месец.

В конкурса НЕ могат да участват авторите/редакторите на сайта.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара