Избери и спечели комплект с Dove продукти


Краен срок - 15 януари 2016

С Dove всеки ден се превръща в нова възможност да откриете своята истинска красота. Опитахте ли някои от новите ни подаръчни комплекти с продукти за лична грижа? До 15 януари споделете с нас кой от тях харесвате най-много и можете да спечелите подарък от Dove.
Подаръчните комплекти са:

Dove Youthful Vitality Collection
Dove Pistachio Collection Bag
Dove Beauty Collection Complete Bag
Dove Silk Collection Complete Bag
Dove Beauty Collection Essential Bag

На 06.12.2016г. на стената на фейсбук страницата на Dove се публикува снимка. За да участва в играта, всеки желаещ трябва да напише в коментар под снимката кой от изброените подаръчни комплекти на Dove иска да спечели.

Награди: общо 5 (пет) броя с комплекти от Dove продукти, които ще бъдат раздадени в края на Играта.

В края на Играта, на дата 15.01.2016 г. от базата данни с всички участници, включили се в Играта, на случаен принцип ще бъдат изтеглени 5 (пет) победители и 5 (пет) резервни участника.

Имената на победителите ще бъдат публикувани на фейсбук страницата
https://www.facebook.com/dovebg не по-късно от 18.01.2016 г.

В случай, че Организаторите не получат обратна връзка с точен адрес и телефон за доставка на наградата до 5 дни след обявяване на съответния победител, този победител се дисквалифицира и за победител се счита резервният печеливш.

Доставката и осъществяването на наградите ще се извърши за сметка на Организаторите. Изпращането на наградата ще се извърши до 2 седмици, след валидирането на победителите и получаването на необходимите данни от печелившите участници и установяване от Организаторите дали те отговарят на условията на Играта.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара