Разкажи история, спечели бутилка Ballantine’s Finest всяка седмица


Написаното оставя следи!

Всеки от нас има поне една история, която би искал да разкаже на целия свят. Не се притеснявай имаш ли дар слово или не. Авторите на Ballantine’s ще направят от твоята случка история, която ще се помни! Хайде, разказвай...

Всеки изпратил своята история има шанс да спечели бутилка Ballantine’s, всяка седмица.

Скъпи фенове на Ballantine’s Finest от 21 век, По мое време, преди 150 години, ръцете ни не бяха заети да скролват, лайкват и шеърват. Не можехме да се снимаме сами, а и фотографите бяха само трима в Европа. Затова имахме много време да правим това, в което сме най-добри. А вечер с близките си хора го отваряхме, за да го пробваме - Ballantine’s.

Нашето селфи беше отражението ни в стъклото на бутилката.

Нашите лайкове бяха тостовете и наздравиците.

А нашите постове бяха истинските истории, с които се смеехме и плачехме по цели нощи.

Минаха години и нашите разговори и случки потънаха забравени. Но остана скоча и неговата сила всяка вечер да намира истории, които чакат да бъдат разказани.

Днес тези истории могат да достигнат до много повече хора. Много повече хора могат да разкажат за себе си. Много повече хора да се посмеят. Значи ли това, че много повече хора ще оставят следа в този свят?

Зависи!

Но едно е сигурно - вие ще продължите традицията на хубавите истории, разказвани на чаша Ballantines Finest. А най-любимият скоч ще пречисти тези, които трябва да запомним завинаги.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара