Спечели една от 30-те баскетболни топки “CHAMPION C5000”!


Краен срок - 11 февруари 2016

От 13.01.2016г до 11.02.2016г. всеки ден ще бъде публикуван по един въпрос. Всеки отговорил правилно на въпроса участва автоматично в играта за спечелване на една от 30те баскетболни топки CHAMPION. Отговорите се публикуват под снимката като коментар за съответния ден и въпрос. В играта могат да вземат участие само граждани на Република България и да не бъдат служители на СПОРТ ВИЖЪН ЕАД.

Победителят за деня ще бъде обявен на следващия ден, като неговото име ще бъде публикувано като коментар под въпроса, в който е взел участие. Тегленето на победителя ще бъде на случаен принцип чрез random.org. Победителят ще бъде уведомен в лично съобщение във FACEBOOK, като ще бъде обявен и в коментар под въпроса за деня. Ако участник спечели награда в някой от дните, няма право да участва повторно. Ако участник, който е спечелил награда от предишен ден бъде изтеглен повторно неговото участие се анулира и се изтегля нов победител.

Наградите са 30бр. баскетболни топки “CHAMPION C5000”, които ще бъдат раздадени на 30 участника дали верен отговор на въпрос в периода на играта. Наградите ще бъдат връчвани в магазините SPORT VISION и само с удостоверяване на валиден личен документ. Наградата не може да се заменя за пари или друг артикул. Участниците в играта гарантират правото при получаването на наградата да бъдат снимани с наградата и публикувани във Facebook страницата на СПОРТ ВИЖЪН ЕАД.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара