Спечелете парична награда от 100 лв. всеки работен ден


Краен срок - 31 януари 2016

КАК ДА УЧАСТВАТЕ?

1 Публикувайте нова безплатна обява.

2 Споделете обявата на Facebook стената си.

3 Всеки ден може да участвате с до 3 нови обяви, което увеличава шанса Ви да бъдете изтеглен.

Публикувайте нова обява в сайта www.alo.bg и участвайте в дневната Игра с награда от 100 лв.
Всеки работен ден в периода на Кампанията от 04.01.2016 г. до 31.01.2016 г ще провеждаме по една дневна Игра и ще теглим по един победител, който ще получи 100 лв.

Право на участие има всеки регистриран в сайта alo.bg потребител, притежаващ валидна регистрация в социалната мрежа Facebook, публикувал безплатна обява в сайта alo.bg в периода на Играта, заявил участие за дневната Игра и споделил участието си в Играта в социалната мрежа Facebook.

За да участва в Играта за дневната парична награда от 100 лв., участникът трябва да публикува нова обява в сайта alo.bg, да заяви участие за дневната Игра и да сподели участието си в Играта в социалната мрежа Facebook. Участието в Играта се заявява с натискане на бутон „Сподели обявата във Facebook и участвай“, а споделяне на участието в Играта в социалната мрежа Facebook се извършва с допълнително потвърждение, след което на стената на участника във Facebook ще бъде публикувано автоматично генерирано съобщение, съдържащо обявата и известие, че тази обява участва в Играта за дневната награда.

При отказ да участва в Играта или при отказ да публикува участието си в Играта на стената си във Facebook, потребителят не участва в дневната Игра.

Един потребител може да участва с най-много 3 нови обяви за всяка награда.

Една уникална обява (продукт/услуга) може да участва само веднъж за целия период на Играта.

Всяка обява следва да отговаря на всички изисквания, съгласно Общите условия на alo.bg.

В периода на Играта, Организаторът ще предоставя през всеки РАБОТЕН ДЕН по една парична награда в размер на 100 лв., която ще раздава на спечелилия участник в дневната игра.

Наградите са лични и не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни.

Победителят ще се избира на случаен принцип, посредством специално разработен за целта софтуерен продукт. Тегленето на дневните награди ще се извършва в рамките на следващия работен ден. Участници, публикували обяви през почивните или празничните дни ще участват в тегленето на дневните награди в първия работен ден, следващ почивните.

При изтегляне на печелившата обява се проверява дали тя отговаря на настоящите общи условия и общите условия на сайта. При констатиране на нарушение на настоящите общи условия и общите условия на сайта действието по избирането на обява се повтаря, докато изтеглената обява отговаря на всички условия на Играта.

Обявяването на наградите ще се осъществява на Facebook страницата www.facebook.com/www.alo.bg чрез публикуване на потребителското име на победителя и линк към спечелилата обява.

На победителя ще бъде изпратено електронно съобщение на основния email адрес, посочен в профила му при регистрацията в сайта alo.bg с инструкции как да получи наградата си.

Победителят, спечелил дневната игра, следва да се яви в офис на alo.bg в срок до 7 (седем) календарни дни след публикуване на резултатите от дневната игра във Facebook страницата www.facebook.com/www.alo.bg. Ако победителят не се яви в установения срок, независимо по какви причини, същият губи правото да получи наградата. В случай, че спечелилият участник е на възраст под 18 години, наградата може да бъде получена само от родител или друг  законен представител.

Офиси на АЛО.БГ ЕООД:
гр. Бургас, ул. Места № 46, ет. 1, офис 2
гр. София, бул. Витоша 104, ет. 1
гр. Пловдив, ул. Парчевич 2, до ОББ
гр. Стара Загора, ул. Любен Каравелов 65, ет. 4, офис 6
гр. Сливен, ул. Цар Самуил 1, НТС, партер
гр. Ямбол, ул. Александър Стамболийски 13

Ако победителят, спечелил дневната награда, има адрес извън населените места, в които alo.bg има офиси, може да заяви наградата си, като предостави три имена, ЕГН и телефоннен номер за връзка, необходими на организатора, за да нареди паричен превод през системата на EasyPay.bg. Заявяването на наградата по този ред може да стане в срок до7 (седем) календарни дни след публикуване на резултатите от дневната игра във Facebook страницата www.facebook.com/www.alo.bg. Ако той не заяви получаването на паричния превод в установения срок, независимо по какви причини, същият губи правото да получи наградата. В случай, че спечелилият участник е на възраст под 18 години, наградата може да бъде получена само от родител или друг  законен представител.

Организаторът не носи отговорност и не е длъжен да предостави наградата, в случай че печелившият участник, публикувал обявата, и лицето, претендиращо за наградата, са различни.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара