Спечелете всеки ден 10 вкусни селекции от продукти на Победа


Краен срок - 17 декември 2015

Апетитните празнични изненади, които ти обещахме, са вече тук!

Влез в играта, избери своите 3 любими продукта на ПОБЕДА и ги добави в празничния чувал с подаръци. Избирай внимателно - веднъж след като ги пуснеш в чувала, те са записани в коледните ти желания и не могат да бъдат сменени.

Следи активно страницата ни до 17 декември и разбери всеки ден в 16:00ч., дали си един от десетимата печеливши, които ще получат своята селекция от любими вкусове за Коледа!

Пожелай си победа от вкусове!

    1. Избери своите три любими марки на "Победа"!
    2. Сложи ги в празничния чувал с вкусни подаръци!
    3. Потвърди и продължи напред!

Участие в Играта се заявява чрез попълване на регистрационната форма в приложение „За коледа си пожелавам...Победа от вкусове!“  на фейсбук страницата на „Победа“ АД.

Стартиране на приложението се  извършва чрез бутон „вход“.

За да заяви участие в Играта, всеки потребител трябва да попълни регистрационна форма с основни данни (име, фамилия и имейл адрес) и да селектира три продукта от предложения в Играта асортимент на „Победа“ АД.

Селекцията се извършва чрез механизъм на продърпване посредством курсора на мишката към обозначеното за това място.

В края на всеки ден от календарния период на играта, чрез специално генериран за целта софтуер, се извършва теглене на случаен принцип, измежду всички успешно регистрирани участници и се обявават 10 (десет) победители.

Всеки регистриран участник може да бъде обявяван за победител само един път за целият календарен период на играта. Обявените за победители не участват в последващите тегления по смисъла на т. 15 от настоящите общи условия

Всеки участник, обявен за победител в  Играта има право да получи от Организатора един  брой награден комплект от продукти, наричан за краткост „Наградата“,  който да му бъде доставен  на посочен адрес чрез куриер за сметка на Организатора.

Наградата е индивидуална и съдържа селектираните от победителя три продукта при  попълването на регистрационната форма за участие, съгласно настоящите общи условия.

Победителят указва  адреса, където да му бъдат доставени спечелените продукти  чрез електронно писмо, изпратено от електронната поща, посочена в регистрационната форма до  igri@pobeda.bg

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара