Спечелете видеокарта Sapphire Tri-X Radeon R9 390 8G


Краен срок - 20 декември 2015

Искате яка видеокарта за Коледа? Спечелете я с новата игра на Sapphire Sapphire Nitro Radeon R9 390 8G е видеокарта, която всеки геймър би желал в своята РС система, а сега всеки от вас има шанс да си я подари за Коледа.

Краят на декември е времето за голямото раздаване на подаръци, а освен от близките си такива нерядко можем да получим и от технологичните компании, макар и в повечето случаи под формата на промоции и намаления. Някои компании обаче са готови да дават и истински подаръци, включително доста скъпи такива, каквато е видеокартата Sapphire Nitro Radeon R9 390 8G. Едва ли ще имате нещо против да получите такъв подарък по Коледа, нали?

Е, от днес имате шанса да си спечелите тази мощна геймърска видеокарта, без особени усилия. За целта е достатъчно да отговорите правилно на няколко въпроса във Facebook страницата на новата игра на Sapphire и PCWorld.bg, която организираме специално за Коледа.

Както вече можете да се уверите сами, въпросите са само 4, а отговорите им – съвсем лесни. Очакваме вашите до 18 ч. на 20 декември, а късметлията ще научи името си скоро след края на играта.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара