Спечелете таблет, 13 селфи стика, 15 броя Power Bank и 95 броя флаш памет


Краен срок - 31 декември 2015

Механизъм на играта:

Стъпка 1: Закупете минимум 2 (два) броя плодови сокове и нектари с марка „ВВВ“ в разфасовка от 1 л. Необходимо условие е закупуването на минимум 2 (два) броя плодови сокове и нектари „ВВВ“ от 1 л. да бъде вписано на ЕДНА касова бележка (фискален бон).

Стъпка 2: Посетете сайта на играта.

Отбележете закупените сокове като впишете броя закупени вкусове под съответната снимка. Общият брой закупени сокове трябва да бъде минимум 2 (два) бр., за да продължите напред с регистрацията.

Попълнете формата за регистрация като впишете име и фамилия, актуален електронен адрес за връзка и кода на касовата бележка.

Награди: 1. Таблет – 1 (един) брой. 2. Селфи стик „ВВВ“ – 13 (тринадесет) броя. 3. Флаш памет – 95 (деветдесет и пет) броя. 4. Power bank – 15 (петнадесет) броя.

След приключване на играта, комисия, определена от Организатора, ще избере на лотариен принцип победителите, които ще спечелят една от обявените награди, а именно: 1. Таблет – 1 (един) брой. 2. Селфи стик „ВВВ“ – 13 (тринадесет) броя. 3. Флаш памет – 95 (деветдесет и пет) броя. 4. Power bank – 15 (петнадесет) броя до 11.01.2016 г.

За победител може да бъде избран единствено участник, който е спазил всички правила на играта. Печелившите участници получават наградите си след изпрашане на сканирани/снимани на посочен от Организатора електронен адрес касовата бележка (фискален бон) за закупените продукти „ВВВ“ от 1 л.

Задължително условие е имената на продуктите да присъстват като закупен артикул на касовата бележка (фискален бон). В случай, че касовият апарат няма възможност да изпише подробно всеки закупен артикул, то служителят в конкретния търговски обект може подробно да опише закупените продукти, като постави своя подпис, както и фирмен печат на продавача. С един код от касова бележка може да се регистрира само един участник.

ОРГАНИЗАТОРЪТ УМОЛЯВА УЧАСТНИЦИТЕ В ИГРАТА ДА ПАЗЯТ СТАРАТЕЛНО КАСОВИТЕ БЕЛЕЖКИ НА МЯСТО, КОЕТО ДА ПРЕДПАЗИ ТЯХНАТА ЦЯЛОСТ И ЧЕТЛИВОСТ – НАГРАДИ НЯМА ДА БЪДАТ ПРЕДОСТАВЯНИ СРЕЩУ ИЗТРИТИ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ, НА КОИТО НЕ СЕ РАЗЧИТАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ ОТ РЕГИСТРАЦИЯТА!

Всички печеливши се публикуват на стената на страницата на „Плодови сокове и нектари ВВВ“ във Фейсбук. В допълнение, всеки печеливш ще бъде информиран чрез e-mail съобщение на дадения при регистрация e-mail адрес с инструкции какво да направи, за да получи спечелената награда.

Всеки печеливш ще бъде информиран чрез e-mail съобщение и на дадения при регистрация валиден e-mail адрес, с информация как да потвърди наградата си и предостави адрес за доставка в рамките на 10 работни дни от получаване на съобщението. Ако не потвърди наградата си в рамките на този срок, спечелилият участник губи правото да получи наградата си.

Всички награди ще бъдат доставени безплатно с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след обявяването им и потвърждение на адрес за доставка.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара