Спечелете 3 бр. Samsung Galaxy S6 edge, 3 бр. PlayStation 4 и 20 тонколонки Huawei P8


Краен срок - 21 декември 2015

Тази Коледа ти избираш… точно какъв подарък искаш! Участвай в играта на #VIVACOM и спечели страхотни награди.

Всеки участник в играта трябва да избере желания от него подарък и да кликне върху него, за да получи право за участие в томболата с награди.

Участниците трябва да се регистрират за участие в томболата след изпълнение на горното изискване, като попълнят следните данни:

    Име и фамилия
    Валиден имейл адрес
    Телефонен номер
    Рожденна дата

Участникът получава потвърждение за регистрация за участие в томболата за награди.

Всеки участник може да се регистрира за участие в играта за спечелване за награда неограничен брой пъти, но не може да спечели повече от една награда.

Награди

Дневни награди: 20 бр. Безжична тонколонка Huawei P8
Седмични награди: 3 бр. PlayStation 4; 3 бр. Samsung Galaxy S6 edge

Дневните награди не се теглят всеки ден, а се теглят на седмичен принцип: 7 печеливши участника и 7 резерви. Тегленето се извършва всеки понеделник в периода на кампанията за предходните 7 дни.

Седмичните награди се теглят на седмичен принцип от всички регистрирани за съответната седмица: 2 печеливши участник и 2 резерви. Тегленето се извършва всеки понеделник в периода на кампанията за предходните 7 дни.

Всяка седмица се теглят 9 печеливши и равен на тях брой резерви: 7 за дневните награди и 2 за голямата седмична награда, от общата база данни с участници, които са изпълнили условията в т.4 от настоящите „Правила и условия“ в рамките на съответните предходни 7 дни.

Наградите се теглят чрез автоматизиран софтуер, на случаен принцип.

Един участник има право да спечели само 1 награда в рамките на кампанията.

Печелившите за дневните награди и седмичната голяма награда се обявяват на страницата на VIVACOM във Facebook на 07.12.2015 г.; 14.12.2015г. ; 21.12.2015 г.;

Организаторът ще се свърже с печелившите на посочените от тях контакти за уточняване механизма за получаване на наградите в рамките на 5 (пет) работни дни от публикуването на имената на печелившите в играта;

Всички печеливши обявени на фейсбук страницата на VIVACOM на: 07.12.2015 г.; 14.12.2015 г.; 21.12.2015 г. ще получат наградите си до 10 януари 2016 г.


Участвай в КОНКУРСА

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара