Спечелете тридневно пътуване за двама до Мюнхен


Краен срок - 20 декември 2015

Посетете Мюнхен с нас! Отговорете правилно на следните въпроси и можете да спечелите тридневно пътуване за двама. Разгледайте най-добрите музеи, опитайте вкусния, уникален зелен сос на брега на река Майн и прочутото ябълково вино!

Мечтаното пътуване до Мюнхен е възможно благодарение на германската авиокомпания Луфтханза и Туристическия борд на Германия. Имате шанса да летите комфортно директно до сърцето на Бавария. Нека пътешествието започне!

За да участвате в онлайн играта, моля отговорете на всички въпроси, попълнете регистрационната форма и ги изпратете на Туристическия борд на Германия в рамките на определения срок като натиснете бутона „изпрати“.

Наградата се състои от екскурзия за двама до Мюнхен, Германия и включва два броя двупосочни самолетни билета София– Мюнхен –София с авиокомпания Lufthansa и две нощувки за двама в избран от организатора хотел 3 или 4 звезди в Мюнхен.

Победителят ще бъде уведомен по имейл в срок от 7 дни от определянето му. Победителят се определя от Туристическия борд на Германия чрез жребий измежду всички участници, които са изпратили верни отговори на поставените въпроси. Не се допуска замяна на спечелената награда с нейната парична равностойност.

Победителят трябва да се свърже по и-мейл с Туристическия борд на Германия на гореспоменатия адрес в срок от 4 седмици считано от уведомяването по имейл, че е спечелил наградата за да може да му бъдат издадени ваучери, както и да предостави нужната за издаване на ваучерите информация.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара