Създай най-якото парти и го спечели от Smirnoff за теб и приятелите си


Краен срок - 4 януари 2016

В играта могат да участват само дееспособни лица, навършили 18 години, които са се регистрирали с две имена, телефонен номер и e-mail адрес в приложението " Smirnoff Perfect Party" и са приели условията на Facebook приложението. Участието в играта не изисква покупка.

Участниците трябва да посетят Facebook приложението на Facebook страницата на Играта, след което да отговорят правилно на всички въпроси в приложението и след това да попълнят регистрационна форма.

Всички участници, които са изпълнили условията посочени в т.2. на Раздел І от настоящите общи условия ще участват в жребий за наградата –организиране на частно парти Победителят ще бъде изтеглен в присъствието на нотариус на 06.01.2016 г. В присъствието на нотариус на 06.01.2016 г. ще бъде изтеглен и „резервен“победител, който ще получи наградата, в случай, че първоначално изтегленият победител откаже да получи наградата, съответно не потвърди желанието си за нейното получаване в срок до 13.01.2016 г. или не осъществи контакт с Организаторите чрез отговор на изпратения от Организаторите е-mail в срок до 13.01.2016 г.

Всеки от участниците, които са обявени за печеливши по реда на Раздел ІІ от настоящите Общи условия („Победители”) има право да получи спечелената награда.

Наградата за победителя в играта е – реализиране и изпълнение на посочено в апликацията парти.

Победителят се уведомява с e-mail веднага след като бъде изтеглен, като същият е длъжен да посочи адрес чрез отговор на изпратения от Организаторите е-mail, на който да му бъде доставена наградата. Победителят ще бъде изтеглен в присъствието на нотариус на 06.01.2016 г. и ще се свържем с него на 07.01.2016 г.

Победителят трябва да потвърди желанието си да получи наградата до 13.01.2016 г. в рамките на деня. Ако победителят откаже да приеме наградата, съответно не потвърди желанието си за нейното получаване в срок до 13.01.2016 г. или не осъществи контакт с Организаторите чрез отговор на изпратения от Организаторите е-mail в срок до 13.01.2016 г. наградата ще спечели вторият, резервен победител. Получаването и осъществяването на наградата ще бъде договорено от двете страни след потвърждаване на победителя в рамките на 4 месеца.
Печеливш Участник няма право да получи парична равностойност на наградата.

Наградите се получават от печелившите Участници на мястото, посочено в т. 4 на Раздел ІІІ от настоящите Общи условия и като същите следва да подпишат приемо-предавателен протокол за получаване на наградата. Участници, които не отговарят на изискванията на настоящите Общи условия нямат право да получат Награда.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара