Спечелете 8 празнични награди от Coca-Cola


Краен срок - 31 декември 2015

Изненадите продължават – сподели в коментарите под този пост или в Instagram (с хаштаг #predaidobro и тагване на @cocacolabulgaria) до 31-ви декември своя авторска снимка на Къта за коледни чудеса на Coca-Cola (датите и локациите виж тук: http://CokeURL.com/nhk5g) и може да спечелиш 1 от 8 празнични награди като фигурките под този текст

Ако участва чрез своя Instagram профил, той трябва да:
   - публикува авторска снимка на Къта за коледни чудеса на Coca-Cola (повече информация за Къта на www.xmas.bg);
   - като коментар към снимката да добави хаштаг #predaidobro и да отбележи (тагне) @cocacolabulgaria в снимката.

Ако учaства чрез своя Facebook профил, той трябва да:
   - публикува авторска снимка на Къта за коледни чудеса на Coca-Cola (повече информация за Къта на www.xmas.bg) като коментар под поста на Coca-Cola на Facebook страницата на Coca-Cola, обявяващ началото на Играта на 04.12.2015 г.

Участниците декларират, че имат съгласието на всички присъстващи на снимките, които качват в Играта.

За валидно участие се счита всяка снимка, публикувана под поста на Coca-Cola, обявяващ началото на Играта на 04.12.2015 г. на Facebook страницата на Coca-Cola, или в Instagram профила на съответния участник в съответствие със сроковете, описани в Раздел 3, както и условията, описани в Раздел 4 и Раздел 5.

Печелившите участници ще бъдат 8 на брой и ще бъдат изтеглени на случаен принцип, чрез електронен жребий, на 05.01.2016 г.

Наградата, която може да бъде спечелена при участие в Играта, е: Coca-Cola фигурка на полярни мечета – 8 броя

Един победител може да получи само една награда.

Имената на печелившите ще бъдат изтеглени на 05.01.2016 и ще бъдат обявени на 06.01.2016 на страницата на Coca-Cola във Facebook и в профила на Coca-Cola Bulgaria в Instagram (@cocacolabulgaria).

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара