Спечели бутилка Johnnie Walker Blue Label


Краен срок - 10 януари 2016

Спечели бутилка Johnnie Walker Blue Label… за човека, който е направил толкова много за теб.

До всеки има близък човек, който му е помогнал да тръгне по пътя към успеха. Време е да му благодариш за вдъхновението и подкрепата. Направи го с Blue Label.

Трима участници, изтеглени на лотариен случаен принцип измежду всички участвали в Играта ще спечелят по една бутилка Johnnie Walker Blue Label. Тегленето на печелившите се извършва с помощта на софтуерен продукт, посредством който се определят имената на тримата печеливши измежду имената на всички, участвали в Играта. Тегленето се извършва в присъствието на нотариус, представител на Ноу Уей ЕООД и представител на Авенди ООД.

Всяка една от бутилките ще бъде доставена на адреса на посочения от участника приятел, избран от Facebook.

Общият брой бутилки Johnnie Walker Blue Label, които ще бъдат предоставени като награди в Играта е три.

Играта дава възможност на участниците да изразят своята благодарност към близък приятел за подкрепата и вдъхновението, които той/тя им е дал в период на предизвикателства в живота или по пътя към успеха в дадено начинание.

За да вземе участие в Играта всеки участник следва да влезе във Facebook профила си. Това става след първия екран на Играта и след като изгледа едно от видеата – трейлър или 11 минутна версия на началния екран .

След като е влязъл във Facebook профила си, желаещият да участва  се препраща към екран. На този екран участникът може да напише благодарствено послание (писмо) на приятел, който му е помогнал в живота или по пътя на успеха. Посланието не може да бъде по-дълго от 500 символа.  След като напише послание, участникът селектира приятел от списъка на приятелите си във Facebook, на когото би желал да бъде доставена бутилка Johnnie Walker Blue Label, в случай че той спечели такава за приятеля си..

Селектирайки приятеля си, участникът автоматично му изпраща посланието във Facebook.
Приятелят получава известие за това във Facebook профила си, по-конкретно в бутона с нотификации.

След като приятелят - получател отвори известието, изпратено му от участника в Играта, той ще има възможност за прочете благодарственото послание от своя приятел - участник.

Като финална стъпка, участникът се съгласява с общите условия на играта.

Системата отчита една регистрация за успешна тогава, когато участникът е въвел валидно име, фамилия, и-мейл и телефон.

Всеки един от тримата участници - победители се уведомява с e-mail и/или по телефона в деня на публикуването на печелившите -  12 януари 2016 г., като същите ще бъдат уведомени, че печелят бутилка Johnnie Walker Blue Label, която ще бъде доставена на приятеля, на когото те са избрали да благодарят.

Победителите ще бъдат помолени да предоставят на Организаторите точния адрес на приятелите си с цел бутилката-награда да бъде доставена на този адрес.

Освен това, Организаторите ще се свържат във Facebook с тримата приятели на печелившите участници, за да ги уведомят, че печелят специална награда -  бутилка Johnnie Walker Blue Label, с която техен приятел желае да изрази благодарността си към тях. Приятелите ще бъдат помолени да предоставят адресите си за получаване на наградата.

Участиците - победители трябва да потвърдят желанието си техен приятел да получи наградата до 18.01.2016 г. в рамките на деня. Ако участникът - победител откаже негов приятел да получи наградата, съответно не потвърди желанието си за нейното получаване в срок до 18.01.2016 г. или не осъществи контакт с Организаторите чрез отговор на изпратения от Организаторите е-mail или обаждане в срок до 18.01.2016 г., наградата ще спечели друг участник, който ще бъде изтеглен на 19.01.2016 г. и чиито имена ще бъдат публикувани на 19.01.2016 г. в уеб сайта на Johnnie Walker България и на FB страницата на Johnnie Walker България, и който ще бъде уведомен с e-mail и/или по телефон от Организаторите, за това, че е спечелил награда.

Трите награди - бутилки Johnnie Walker Blue Label ще бъдат  доставени на приятелите на победителите в рамките на 1 (една) работна седмица след 12 януари 2016 до адреса за контакт, изпратен от печелившия участник и/или неговия приятел. Доставката ще бъде извършена за сметка на Организаторите. За приемането на наградата се подписва двустранен приемо-предавателен протокол.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара