Спечелете iPhone 6s от Дядо Коледа


Краен срок - 20 декември 2015

Спечели iPhone 6s! Остави име и мейл, а добрият старец може да ти донесе нов телефон за Коледа.

Абонирай се за бюлетина на iStyle и бъди винаги информиран. Пръв ще научаваш за страхотните оферти, продукти и игри.

Всички, които са се абонирали в периода 2 – 20 декември ще участват в томболата за iPhone 6s, която ще се проведе на 23 декември.

Право на участие в Играта, през личния си профил във Facebook имат всички български граждани, навършили 18 години, с местожителство в България.

Награда: 1 брой iPhone 6s 16 GB.

На 23.12.2015 г. ще се проведе томбола, в която ще участват всички, които са попълнили данните си и са се абонирали за електронния бюлетин на iStyle. Ще бъде изтеглен един печеливш.

Изтегленият играч печели iPhone 6s 16GB.

Печелившият ще бъде обявен на 23.12.2015 г. до 16:00 ч. на фейсбук страницата на Ай Стайл на интернет адрес  www.facebook.com/iStyleBulgaria, както и на посочения от него имейл адрес.

След изтеглянето на победителя, Организаторът ще публикува името му във фейсук страницата на Ай Стайл. Победителят ще трябва да се свърже с Организатора чрез лично съобщение във фейсбук страницата, за да предостави данните си за получаване на наградата. Победителят в играта ще получи наградата в рамките на 5 работни дни след края на играта, като предварително се уговорят с представител на Организаторите за точен ден и час. Наградата ще бъде предоставена в магазин iStyle на бул. Витоша 25. В деня на получаване на наградата, победителят трябва да се идентифицира с документ за самоличност и с разпечатан имейл-потвърждение от Организатора.

В случай, че победителят не е от гр. София и няма възможност да получи наградата си от магазина, ще я получи по куриер, на посочен валиден адрес за сметка на Организатора.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара