Спечелете 5 хладилника пълни с мезета, 100 мезелъци за трапезата и 250 плата за мезета


Краен срок - 10 януари 2016

Участниците в Промоцията имат възможност да спечелят:

- 250 плата за мезета, за които след регистрирането на 1 брой код от етикет/стикер на продуктите, включени в промоцията, участниците участват в седмично теглене за 50 плата с мезета, общо пет седмични тегления.

- 100 комплекта с мезелъци, за които след регистрирането на всеки 5 кода от етикети/стикери за целия период на промоцията, участниците участват в жребий след края на Промоцията.

- 5 хладилника, пълни с мезета на Деликатес Житница, за които след регистрирането на всеки 10 кода, участниците участват в жребий. Първият хладилник ще бъде теглен след края на втората седмица от Промоцията. А останалите 4 – след края на Промоцията.

С всеки един код, регистриран за една календарна седмица, потребителите участват в седмичен жребий за 50 плата за мезета.

Всички участници участват за седмичните награди, раздавани за календарната седмица, в която са регистрирали поне 1 код.

Потребителите участват за седмичните награди само с кодовете, регистрирани през съответната седмица, за която се раздават съответните награди.

Седмичното събиране на кодове за наградите – плата за мезета, ще става от 00:00 ч. в понеделник до 24:00 ч. в неделя. Същите тези кодове се анулират за участие в следващите седмични жребии за плата за мезета, но продължават да се натрупват за събиране на кодове за жребиите за комплекти с мезелъци и хладилници, пълни с мезета на Деликатес Житница.

За всяко отделно седмично теглене е необходима регистрация на минимум 1 нов код.

Всички участници участват до края на промоцията за всички видове награди, за които имат регистрирани нужния брой промоционални кодове, като при спечелване на награда се изключват от следващо теглене само за този вид награда.

Желаещите да участват в Промоцията следва да изпълнят следните условия:

Да регистрират минимум един или повече кода, намиращи се на етикета/стикера на промоционалните продукти на Деликатес Житница: Смядовска, Средногорска, Тракийска луканка; Средногорска и Тракийска луканки – гастро, бабек „Тракиец“, Сушеница, Амбарица, луканков салам – гастро, луканков екстра гастро, луканков салам, Телешки суджук и Телешка луканка.

Потребителите трябва да регистрират кода чрез SМS на номер 19353 или на http://www.etiketa.bg. Стойността на един sms е 0,29 лв. с ДДС за абонати на Telenor и 0,30 лв. с ДДС за абонати на Мтел и Виваком.

Специално създаденият за промоцията уебсайт http://www.etiketa.bg дава възможност на лицата, които си направят регистрация на него, да регистрират кода от етикет/стикер от промоционален продукт на Деликатес Житница, и по този начин да участват за една от наградите, които предлага Организатора.

Желаещите да участват в тегленето на наградите чрез сайта http://www.etiketa.bg, следва да попълнят вярно в регистрационната форма на сайта своето име, фамилия, е-mail адрес и валиден мобилен телефонен номер за връзка. В регистрационната форма не може да бъде попълван номер на стационарен телефон. Регистрационната форма е достъпна след потвърждение, че са прочели и са запознати с условията на Промоцията и натискане на бутона „Регистриране”.

При регистриране на всеки код, участниците биват уведомени в зависимост от типа регистрация чрез SMS или чрез съобщение на екрана веднага за статуса на тяхната регистрация. 

При регистриране на всеки 5 кода в рамките целия период на Промоцията, потребителите участват в жребий за 100 броя комплекта с мезелъци, а с регистриране на всеки 10 кода в рамките на целия период на Промоцията – в жребий за 5 броя хладилници, пълни с мезета на Деликатес Житница. Изключение прави жребият за първия хладилник, който ще се тегли след края на втората седмица и за него ще важат 10 кода, регистрирани от началото на Промоцията до 23:59 ч. на 20.12.2015 г.

Всяка седмица се раздават 50 награди – празнични плата за мезета.

С всеки един код, регистриран за една календарна седмица, потребителите участват в седмичен жребий за 50 празнични плата за мезета.

Всички участници участват за седмичните награди, раздавани за календарната седмица, в която са регистрирали поне 1 код.

Потребителите участват за седмичните награди само с кодовете, регистрирани през съответната седмица, за която се раздават съответните 50 награди.

Седмичното събиране на кодове за наградите – празнични плата за мезета, ще става от 00:00 ч. в понеделник до 24:00 ч. в неделя. Същите тези кодове се анулират за участие в следващите седмични жребии за празнични плата за мезета, но продължават да се натрупват за събиране на кодове за жребиите за мезелъци за трапезата и хладилници, пълни с мезета на Деликатес Житница.

За всяко отделно седмично теглене е необходима регистрация на минимум 1 нов код.

Всеки участник има право да участва през всички календарни седмици.

Всички участници участват до края на промоцията за всички видове награди, за които имат регистрирани нужния брой промоционални кодове, като при спечелване на награда се изключват от следващо теглене само за този вид награда.

Чрез регистрирането на по-голям брой кодове, участниците увеличават шанса си да спечелят награди на Деликатес Житница.

Седмичното събиране на кодове за наградите – празнични плата за мезета, ще става от 00:00 ч. в понеделник до 24:00 ч. в неделя. Същите тези кодове се анулират за участие в следващите седмични жребии за празнични плата за мезета, но продължават да се натрупват за събиране на кодове за мезелъци за трапезата и хладилници, пълни с мезета на Деликатес Житница. Тегленето ще се извършва до 3 дни след изтичане на седмицата, т.е. от понеделник до сряда на следващата седмица, като участват всички участници, събрали най-малко 1 , или повече кратни на 1 кода в рамките на съответната седмица, за която е жребият. Потребителите участват за седмичните награди само с кодовете, регистрирани през съответната седмица, за която се раздават съответните 50 награди. За всяко отделно седмично теглене е необходима регистрация на минимум 1 нов код. Всеки участник има право да участва през всички календарни седмици. Всички участници участват до края на промоцията за всички видове награди, за които имат регистрирани нужния брой промоционални кодове, като при спечелване на награда се изключват от следващо теглене само за този вид награда. Комисия от представители на Организатора,  чрез използването на автоматизирана система за случаен избор на числа, ще тегли по петдесет печеливши кода всяка седмица: за празнични плата за мезета. За всеки седмичен жребий се теглят по десет резерви за печеливш. 

В жребия за сто комплекта с мезелъци за трапезата, който ще се проведе до 4 дни след 10.01.2016 г., участват всички участници, които са регистрирали най- малко 5 кода,  или повече - кратни на 5 промоционални кода в рамките на целия период на Промоцията. За жребия се теглят двадесет резерви за печеливши.

В жребия за хладилник, пълен с мезета, който ще се проведе до 4 дни след 20.12.2015 г.,  участват всички участници, които са регистрирали най-малко 10, или повече – кратни на 10 промоционални кода от началото на Промоцията до 24:00ч. на 19.12.2013 г.. За този жребий се теглят десет резерви за печеливши. В жребия за останалите 4 хладилника, пълни с мезета, който ще се проведе до 4 дни след 10.01.2016 г., участват всички участници, които са регистрирали най-малко 10, или повече – кратни на 10 промоционални кода в рамките на Промоцията, включително и участвалите в тегленето на първия от 5-те хладилника.  За този жребий се теглят десет резерви за печеливши.

Печелившите ще бъдат уведомени за спечелването на награди от жребий чрез SMS на телефонния номер, който са посочили в регистрационната форма за участие на сайта http://www.etiketa.bg, или от който са регистрирали код със SMS. След уведомяването печелившите трябва да се обадят на изпратения им телефонен номер, за да посочат адрес за връзка, на който да им бъде изпратена наградата.

В срок до 10 (десет) дни от уведомлението за спечелване на награда, печелившият участник следва да потвърди възможността си да получи наградата. Той следва да се обади на стационарен телефон: 02/4191267 в посочения срок от 10 (десет) дни от получаване на уведомителното съобщение и да съобщи на оператора трите си имена, телефон за връзка (в случай, че е различен от телефона, чрез който е регистриран победилият промоционален код) и точен пощенски адрес, на който да бъде доставена наградата. Цената на разговор зависи от тарифния план на потребителя.

Наградите се доставят за сметка на Организатора в срок от 10 работни дни след изтеглянето и потвърждаването на Промоцията на адрес, посочен от печелившия. Доставките се доставят от куриерска фирма „Европът-2000“ АД.

За да получи наградата си, участникът трябва да предостави на куриера промоционалния етикет/стикер с печелившия промоционален код. За да получи наградите си, участникът трябва да предостави всички етикети/стикери с печелившите промоционални кодове (1, 5 или 10 според различните награди).


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара