Спечелете таблет Galaxy Tab E 9.6


Краен срок - 30 декември 2015

Открий силните си страни - свали приложението ‪#‎MyTomorrow‬ и имаш шанса да спечелиш ‪#‎GalaxyTabE‬.

My Tomorrow е уникално средство, което ще ти помогне да вземеш едно от най-важните решения: какво да бъде твоето бъдеще. Приложението е създадено в рамките на образователната и менторска кампания на Samsung Electronics България „Trends of Tomorrow”.

Безплатното мобилно приложение ти дава възможност да разбереш какъв е твоят личностен профил и какви професии са подходящи за теб. Профилът ти се определя на база специално подготвен кратък тест, който да насочи вниманието ти към основните характеристики на личността ти и към възможните професионални направления, в които е най-вероятно да имаш успешна професионална кариера. Резултатите могат да бъдат обсъдени със специалисти по кариерно консултиране, за да се получи яснота относно професиите и за възможностите за избор на кариера и образование.

Участвайки в настоящата Игра участникът може да спечели следната награда: таблет Galaxy Tab E 9.6

Финалната награда ще бъде определена на случаен избор измежду всички включили се потребители, изпълнили механиката на Играта, с помощта на нотариус. 

За участие в тегленето за спечелването на наградaта, посочена в т. 3, е необходимо:
1 Да свалите приложението My Tomorrow
2 Да се регистрирате в приложението чрез регистрационната форма или чрез facebook 
3 Да направите теста „Открий своята професия“
4. Да споделите резултата си във facebook профила си чрез бутона „Сподели” в приложението 5. Да приемете настоящите Официални правила на Играта („Официални правила”), за да може Вашата регистрация да се валидира 

Можете да участвате само веднъж в периода на Играта и трябва да сте на възраст от над 14 години.

На 06.01.2016 г. ще бъде проведена томбола за спечелване на голямата награда, посочена в т. 3. Томболата ще бъде проведена в присъствието на нотариус. В томболата ще участват всички потребители, взели участие и спазили механиката на Играта. 

Победителят ще бъде обявен в официалната страница на Samsung Trends of Tomorrow след  06.01.2016 г. 

Печелившият ще бъде информиран, че печели, със специално съобщение на личния си електронен адрес, предоставен при регистрацията. Той/тя ще бъде помолен да предостави лични и други свои данни, вкл. валиден телефон за връзка.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара