Спечелете два парфюма Eternity Now - за Него и за Нея


Краен срок - 7 декември 2015

Някои вечности са по-големи от други. Споделените моменти с любимия човек са един малък безкрай, който никой не може да ни отнеме. Вдъхновени от идеята за вечността, която може да съществува само чрез и следствие на любовта, Calvin Klein създават два много специални аромата - за Него и за Нея. Едно име, два аромата. Двама души, една душа. Tечната любов на Calvin Klein е само едно съвършено допълнение към истиснката.

Което може да бъде спечелено сега, при това просто условие:

Отговорете ни: Кой е най-романтичния жест, който половинката ви е правил за вас?

Споделете ни го, независимо дали е как ви е предложил брак на лунна светлина в центъра на Рим, или е есенната разходка в парка, на която и двамата мълчите и се държите за ръце и падащите златистокафяви листа около вас са всичко, от което имате нужда.

А ние ще подарим на една от всички вас, влюбените двойки на тази прекрасна есен, Eternity Now, по един за Нея, и за Него.

Очакваме отговорите до 7 декември включително, на познатия мейл igra@viewsofia.com.

Мъжката половинка съдържа нотки на горчив джинджифил, кокосова вода, звездовиден анасон, звезден плод, кедър, пачули, марокански кедър, тонка и ванилия Мадагаскар. Един истински ориенталски аромат на мъже.

А женската е подчинена на пристрастяващия пенлив цветен аромат. Известния парфюмерист Ann Gottlieb го подписва с прасковен цвят, аромат от сърцето на цветен божур, нероли, дюля, шербет, личи. Базовите нотки включват кашмир,амброкс и мускус.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара