Подарете си здраве за Коледа и спечелете ДНК тест на стойност 692 лв.


Краен срок - 22 декември 2015

Подари си здраве и хубава фигура за Коледа!

Получи диета и спортен режим, създадени по гените ти и валидни за целия ти живот. Отговори вярно на въпросите и участвай в томбола за новото за България ДНК изследване NGDiet и още награди.

Само 6 верни отговора са необходими, за да се участвате в томболата, в която един късметлия ще получи безплатен ДНК тест NGDiet. Изследването ще му помогне да определи най-добрия за него хранителен режим, на база на индивидуалния му генетичен профил.

Всеки Участник може да участва в Играта с не повече от 1 (един) попълнен въпросник.

Всеки Участник може да покани произволен брой негови „контакти/приятели” от интернет страницата на Facebook да се включат в Играта.

Победителите в играта се определят на лотариен принцип в томбола, като в томболата участват всички регистрирани участници, дали верен отговор на всички въпроси от въпросника.

Името на всеки регистриран Участник, дал правилен отговор на всички въпроси, включени в играта, фигурира един път в списъка с Участниците, сред които ще бъдат изтеглени наградите. За всеки поканен от Участника потребител, регистрирал се в играта и дал правилен отговор на всички въпроси, името на участника се включва още един път в томболата за награди, като по този начин шансовете му за печалба се увеличават.

Наградите, които Организаторите осигуряват в рамките на Играта са:

    Генетичен тест NGDiet на стойност 692 лв
    Еднократен код за намаление от 50% при закупуване на генетичен тест NGDiet
    Еднократен код за намаление от 30% при закупуване на генетичен тест NGDiet

Спечелилите Участници трябва да потвърдят писмено на Организатора, че приемат наградата си, като изпратят електронно съобщение на адрес: office@nutrigen.bg или върнат отговор на съобщението, с което Организаторът ги е известил за спечелената награда. За дата на потвърждение се приема датата на получаване на потвърдителния имейл. Крайният срок за получаване на потвържденията от Организатора е 10.01.2016г.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара