Спечелете чисто ново Audi A3 и още страхотни награди


Краен срок - 12 декември 2015

Ски сезон 2015-16 се открива в Банско с фойерверки – двукратен олимпийски шампион и ново „Ауди“ за фена с най-голям късмет

Най-атрактивната зимна фиеста в България – откриването на новия ски сезон в Банско – отново обещава много емоции и адреналин на любителите на белите спортове. Големият празник ще експлодира на Бъндеришка поляна с много музика, състезания и награди от 10 ч. сутринта на 12 декември, събота.

Празникът ще продължи с ново, пето поредно издание на суперпопулярната игра „Ловци на съкровища“, като този път под снега отново ще чакат собственика си... ключовете от чисто ново Audi A3! Плюс, разбира се, още много други страхотни награди. Фенове на играта напомнят, че подобен висок шанс за печалба (1:300 участници) при залог чисто ново Audi e десетки пъти по-висок от всяка друга игра, томбола, лотария, бинго и тото в България! Затова стягайте зимните екипи и... бъдете на Бъндеришка поляна още от рано сутринта на 12 декември!

ДАТА НА РЕАЛИЗАЦИЯ НА ИГРАТА: 12 Декември 2015 г.

ИГРАТА ЩЕ СЕ СЪСТОИ НА БАНСКО, БЪНДЕРИШКА ПОЛЯНА.

Участник в Играта може да бъде само физическо лице, навършило 16 (шестнадесет) години, притежаващо лична карта.

Участникът се индивидуализира в Играта посредством регистрацията си в интернет сайта http://www.banskoski.com, която е използвал за участие в Играта, както и с директната регистрация на място в деня на играта.

Наградата се предава лично на спечелилия участник, като самоличността му се установява с представяне от него на валидна лична карта и след като бъде безспорно установено, че именно това е лицето, спечелило наградата. Ако спечелилият не получи наградата си в деня на раздаването, трябва да се свърже с организатора до 15 януари 2015 г. на тел 02/9480000 или чрез e-mail office@5w-pr.com.

Играта се провежда от 13.00 ч. до 15.00 ч

На всеки участник се дава стартов номер на пропусквателните пунктове срещу показана лична карта. Пунктовете са ситуирани непосредствено до лифт станцията на Бъндеришка поляна. Регистрацията тече от 10.00 ч. до 11.30 ч.

Участниците задължително подписват Декларация, с която освобождават организатора от отговорност за каквато и да е форма на щети, вреди и травми.

Продължителността на играта е в рамките на един час. Ако не са открити всички ковчежета, се дава бонус – време (30 мин.). В случай, че и след допълнителното време не бъдат намерени всички ковчежета, организаторът ще обяви неизровените награди, след което ще изтегли печеливши измежду всички участници чрез ТОМБОЛА в присъствието на нотариус.

Ковчежетата са номерирани. На всеки номер отговаря съответна награда. Списъкът с наградите към съответните номера ковчежета се пазят при нотариус.

Сформират се групи от 30 до 100 човека на стартови позиции по ред на пристигане, които последователно се пускат до зоната за търсене.

Всяка група търси наградите в рамките на 5 мин. Времето за търсене ще се засича от упълномощени лица. След 5-та минута участниците се задължават да напуснат зоната, за да се допусне поредната група от участници.

По съображения за безопасност, организаторът си запазва правото да ограничи броя на участниците по всяко време.

Раници, сакове, ски и други предмети не могат да бъдат внасяни в зоната на играта. При отказ на участника да не внася такива предмети, организаторът си запазва правото да го изключи от търсенето.

Не се допускат уреди и инструменти в търсенето (ски, сноубордове, щеки, лопати и пр.), освен ако не се раздават пособия от организатора. Позволени са наколенки.

Ако ковчеже бъде намерено, то се забива колче със знаме на неговото място. След това участникът трябва да го донесе със стартовия си номер при нотариуса във финалната зона (сцената). Трябва да се покаже валиден документ за самоличност, за да се установи печелившият и да се избегнат обърквания при раздаването на наградите. Само по едно ковчеже може да бъде предавано от участник.

В случай че участник намери ковчеже, то той/тя веднага прекратява участието си.

Играта се провежда при изключителни мерки за сигурност.

Според определеното време на играта (1:30 час), ще се допускат групи по 30 до 100 души, съответно до изтичане на времето.

Директно право на участие в играта получават всички 15 скиори от отбора-победител в състезанието „Влез в отбора на шампиона“, проведено по-рано през деня, както и най-бързия индивидуален участник в него.

Ако в рамките на определеното време не бъдат изровени всички ковчежета, се дава допълнително време за изравяне от 30 минути, като в този случай право на участие имат всички участвали в Играта до този момент, без тези, които вече са изровили ковчеже. Организаторът преценява на място според броя на участниците в групи по колко човека ще допуска за едновременно изравяне.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара