Пожелай си и спечели 700 лв. за Коледа


Краен срок - 21 декември 2015

Какво си пожелаваш за Коледа? 🎄

Харесай страницата ни, напиши своето желание в коментар под тази картичка и я сподели на стената си, за да събереш повече харесвания. Ще класираме пожеланията с най-много харесвания и те ще спечелят 400, 200 или 100 лв.

Всеки от участниците в играта трябва да натисне бутон „Like” /“Харесвам“/, за да хареса страница на Организатора, ако вече не го е направил предварително, където ще намери подготвената специално за играта картичка. Картичката трябва да бъде споделена на стената на профила на участника, като в коментар под нея да е написано какво си пожелава за Коледа. Участието в играта не е обвързано с кандидатстване или получаване на потребителски кредит от страна на желаещите да участват в нея. 

Всеки участник, който успешно сподели картичката на играта, заедно със свое желание за Коледа през посочения период, на Фейсбук страницата си и следва да се стреми да събере максимален брой натискания на бутона „Харесвам“.

Трите пожелания, който съберат най-много „Харесвам“ ще получат награди, както следва:

За коледното пожелание  с най – голям брой харесвания – парична награда в размер на 400 лв. (четиристотин лева)

За коледното пожелание  с втория по брой харесвания - парична награда в размер на 200 лв. (двеста лева)

За коледното пожелание  с третия по брой харесвания - парична награда в размер на 100 лв. (сто лева)

Един участник може да спечели само една награда.

Един участник може да участва в играта само веднъж като напише своето коледно желание под публикуваната  за играта картичка..

Имената на печелившите участници ще бъда публикувани в Секция новини на сайта www.vivacredit.bg на 22.12.2015 г.

След оповестяване на имената на печелившите участници, същите ще трябва да се свържат чрез лично съобщение до Фейсбук страницата на Вива Кредит, в което да оставят своя e - mail за връзка с цел да бъде уточнен начина на  получаване на наградата..

Всеки спечелил участник има възможност да получи спечелената парична награда от адреса на съответния регионален офис на „Вива кредит“ ООД, разположен най – близо до настоящия адрес на печелившия участник.

В рамките на 7 (седем) работни дни от предоставянето на e - mail, спечелилият участник ще получи уведомителен e - mail на електронната си поща от Дружеството, съдържащ запитване от страна на Организатора, в кой от офисите му спечелилият желае да му бъде доставена наградата, за да я получи

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара