Спечелете 3 колиета "Северно Сияние" с кристал Swarovski


Краен срок - 3 януари 2016

Виа Стил организира за вас фото конкурс на тема "Кристална Коледа".

Качете вашите коледни снимки и ни покажете най-красивите си моменти.

Поканете приятелите си да ви подкрепят и гласуват за вашите снимки, след което в края на конкурса, на 03.01.2016 в 23:00ч ще изберем трима победители с най-много гласове, на които ще предоставим своите награди.

Всеки участник има право да участва с до 3 снимки, като за всяка една от тях е позволен само по 1 глас от потребител. Снимките трябва да са свързани с тематиката на конкурса и да не нарушават условията ни за поверителност.

Гласуването за снимки се отчита чрез бутона "Глас" и гласовете от "Лайк" бутона не се приспадат към гласовете за снимката, но могат да се имат в предвид.

Конкурса стартира на 20.12.2015 и приключва на 03.01.2016, при което, ние, от Козметично студио Мария ще осигурим награди за тримата участници с най-много гласове на снимките си.
Награди

    1-ва награда - Колие "Северно Сияние" с кристал Swarovski 18мм.
    2-ра награда - Колие "Северно Сияние" с кристал Swarovski 14мм.
    3-та награда - Колие "Северно Сияние" с кристал Swarovski 10мм.

ВИА СТИЛ е първият официален вносител и генерален дистрибутор на SWAROVSKI® CRYSTALS за България. При нас ще намерите богат асортимент от оригинални, изящни и уникални бижута за всеки повод и вкус, както и всички видове кристални елементи Сваровски.

УСПЕХ НА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ :)

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара