Спечелете безплатни реновирани лазерни принтери Samsung ML-3471ND и Lexmark E120


Краен срок - 31 декември 2015

Как да участвам?

Посетете нашата Facebook страница и ако още не сте я харесали го направете като кликнете на бутона „Харесвам“ (Like!). Споделете най-малко 5 публикации от Facebook страницата ни https://www.facebook.com/printernetbg в поне 5 групи или 5 дневници на Ваши приятели. За да участвате в играта ни изпратете e-mail със тема (Subject) "Игра 2016" и вашите имена на адрес info@printernet.bg. Tака ще имате всички шансове да спечелите някоя от нашите безплатни награди:

I НАГРАДА

Реновиран употребяван лазерен принтер Samsung ML-3471ND с мрежа, автоматичен двустранен печат - дуплекс, 1200 Х 1200 dpi, скорост 33 стр./минута, 1 година гаранция и безплатна доставка.

II НАГРАДА

Реновиран употребяван лазерен принтер Lexmark E120 с мрежа, 1200 Х 1200 dpi, скорост 33 стр./минута, 1 година гаранция и безплатна доставка.

III НАГРАДА

5 ваучера за отстъпка -25% при пазаруване от https://printernet.bg без значение от общата сума на покупката. (Ваучерите за отстъпка важат за всички продукти предлагани на сайта https://printernet.bg, включително и за вече намалени стоки в промоция).

Участието в играта е безплатно и не е обвързано с покупка на стоки или услуги.

Печелившите ще бъдат изтеглени в понеделник 04.01.2016 г. и ще бъде обявени на Facebook страницата https://www.facebook.com/printernetbg, както и на сайта https://printernet.bg/.


Участвай в КОНКУРСА

1 Коментари

  1. Супер е играта! Много коректна фирма с може би най-добрите условия за принтери втора употреба в България.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара