Спечелете всяка седмица 5 ваучера по 50 лв. и покана за концерта на Васко Василев


Краен срок - 16 декември 2015

Включи се в нашата коледна музикална игра и можеш да спечелиш страхотни награди

На страниците на нашето коледно списание spisanie.lidl.bg, има скрито специално послание, което ще ти помогне да отговориш правилно на въпроса. Открий го, регистрирай се, отговори правилно на въпроса и можеш да участваш в томбола за нашите награди.

Как можеш да направиш своята Коледа необикновено музикална?
Като приготвиш вкусни и ароматни ястия
Като озвучиш празника със страхотна музика
Като опаковаш прекрасни подаръци за всички

Един Участник не може да участва повече от веднъж в Играта.

Наградите, които участниците в Играта могат да спечелят всяка седмица при спазване на условията за участие, уредени в раздел ІІІ по-горе, са:

- Всяка седмица 5 ваучера за пазаруване в Lidl на стойност 50 лв. (обща стойност на наградата – 250 лв.)
- Всяка седмица 1 двойна покана за концерта на Васко Василев на 29-и февруари в зала „Арена Армеец“

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда. Наградата не може да бъде прехвърлена на трети лица.

Определянето на печелившите Участници ще се извършва всеки четвъртък след изтичане на предходната седмица (19.11.; 26.11.; 03.12.; 10.12.; 17.11.) чрез провеждането на томбола на случаен принцип за всеки вид награди. В томболите участват всички Участници, отговорили правилно на въпроса свързан със специалния коледен знак и изпълнили останалите изискванията в раздел ІІІ по-горе. Освен печелившите Участници, всяка седмица ще бъдатизбрании по 2-ма резервни печеливши Участници. за всеки вид награди. Печелившите Участници не са задължени да приемат предоставените им от Организатора награди.

Имената на печелившите Участници, както са посочени в регистрационната форма за участие, както и имената на резервните печеливши Участници (в поредността, в която са изтеглени), ще бъдат публикувани на интернет страницата на Лидл България на адрес: www.lidl.bg/koleda до 24 часа след провеждане на томболата (19.11.; 26.11.; 03.12.; 10.12.; 17.11.) Участниците ще бъдат уведомени, че са спечелили награда и чрез имейл, който ще бъде изпратен до имейл адреса, посочен от съответния Участник в регистрационната форма. Резервните печеливши Участници се уведомяват и по имейл в случаите по т.14.

Всеки Участник, спечелил награда, трябва да изпрати имейл с потвърждение на адрес: igra@lidl.bg, в срок до 5 (пет) календарни дни, считано от датата на публикуване на имената на печелившия Участник на www.lidl.bg/koleda (датата, следваща деня на провеждане на томболата), а всеки резервен Участник – в случаите по т.14 - в срок до 5 (пет) календарни дни, считано от датата на получаване на имейл, че е спечелил награда. В имейла печелившият Участник следва да посочи и магазин на Лидл България, където би желал да получи наградата. В случай че печелившият Участник живее в населено място, в което няма магазин на Лидл България и/или иска наградата да му бъде доставена до конкретен адрес, той посочва адреса (вкл. пощенски код) в имейла за потвърждение.

Участвай в КОНКУРСА

2 Коментари

  1. Не виждам къде са публикувани печелившите от музикалната игра на 19.11.2015 г

    ОтговорИзтриване
  2. На същата страница където е и играта ги има обявени.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара