Спечелете уикенд в Лондон и 10 комплекта с козметика


Краен срок - 27 ноември 2015

Във всяка книга „Girl Online и рокбожественярското момче от Бруклин” от Зоуи Съг има книгоразделител с талон за участие в томбола, върху който е изписан уникален регистрационен код.

Участието в Играта се осъществява чрез регистрация на код във фейсбук страницата на книгата в изготвеното за целта приложение „Регистрирайте код”.

За да регистрирате кода успешно, е необходимо да попълните всички полета в регистрационната форма (име, фамилия, телефон за връзка, регистрационен код, както и да отбележите, че ще пазите целия книгоразделител с кода за регистрация и че сте съгласни с общите условия на играта).

Един код може да бъде регистриран САМО ВЕДНЪЖ. Един човек може да регистрира със своето име и телефон повече от един код.

След успешна регистрация на код в Играта ще видите текст: „Кодът е успешно регистриран”.

Всеки успешно регистриран код ще участва в томбола за разпределяне на наградите от Играта.

На 28 ноември 2015 г. по време на премиерата на книгата „Girl Online” в София, в „ДНК”, публично ще бъдат изтеглени печелившите в томболата.

На 29 ноември 2015 г. всички имена на спечелилите награди в томболата ще бъдат обявени на фейсбук страницата на Girl Online Bulgaria и в сайта http://girlonlinebg.com.

Участниците в играта трябва да запазят целия книгоразделител до края на Играта. В случай че са сред печелившите, те трябва да го предадат при получаване на наградата.

Един човек ще спечели уикенд за двама в Лондон, осигурен от туристическа агенция „Loyal Travel”.

Екскурзията включва 3 нощувки със закуски, двупосочен самолетен билет с Wizz Air, застраховка за периода на пътуването с лимит 5000 евро. Спечелилият ще има възможност да избере една от три възможни дати за пътуване през първата половина на 2016 г., предложени му от туристическата агенция. Печелившият ще получи ваучер за екскурзията, с който ще може да се възползва от наградата си.

Пет човека ще спечелят по един комплект, съдържащ: екоторбичка с цитат от романа „Girl Online” и 2 продукта с марката Zoella Beauty.

Пет човека ще спечелят по един комплект, съдържащ: тениска с цитат от романа „Girl Online” и пастели за коса „Hair ChalkIn”.

Участниците в Играта дават съгласието си Организаторът или упълномощени от него лица да се свържат с тях на предоставения телефон за контакт по време и във връзка с Играта.

Наградите ще бъдат доставяни безплатно до печелившите участници на посочен от тях адрес чрез куриер до 14 работни дни от получаването на потвърждението, че са спечелили, и предоставяне на адрес за доставка.

Наградите се получават само срещу представяне на документ за самоличност и предоставен на куриера книгоразделител с печеливш промоционален регистрационен код.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара