Спечелете спа почивки, хладилни раници и магнитни термометри


Краен срок - 31 декември 2015

Нашите награди:

2 x 3 дневна СПА почивка за двама
30 броя Хладилна раница
150 броя Магнитен термометър за хладилник

За да участва в играта, лицето трябва да закупи опаковка Пробаланс  и да регистрира снимка с  касовата бележка като попълни валиден телефонен номер (името и имейл адреса се попълват автоматично след успешен вход във Фейсбук).

Всеки участник има право да регистрира неограничен брой касови бележки, като една касова бележка може да участва за една регистрация.

Въз основа на регистрираните участия организаторът самостоятелно ще изтегли 182 печеливши участници. Организаторът обявява имената на печелившите участници на фен-страницата на Пробаланс във Фейсбук  или на сайта на продукта.

Всеки от печелившите участници трябва да установи контакт с организатора в рамките на 3 (три) работни дни от публикуване на обявата по предходната точка, като изпрати електронно писмо на адрес: igra@probalans.bg.

Всеки печеливш участник трябва да покаже опаковката на продукта и касовата бележка, с която е спечелил, за да получи своята награда.

Организаторът определя деня, начина, мястото и часа за получаването на наградите и уведомява за тях печелившия участник.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара