Спечелете колички, пъзели и играчки от Kellogg's


Краен срок - 23 декември 2015

Всяка седмица на случаен принцип се избират 5 (пет) снимки от всички качени до момента. Избраните 5 (пет) снимки стават седмични победители и получават награда. Обявяването на седмичните победители се прави под формата на съобщение във Фен страницата на Kellogg’s и в секция „Седмични победители“ на Играта. За периода на играта се раздават общо 41 награди.

Наградите, които ще бъдат раздадени са:

    HW Основен асортимент Колички
    MB Основен асортимент колички (блистер)
    Dragons Battle Dragons Asst 24/193
    Тrefl пъзел 54mini Спайдърмен
    Тrefl пъзел 54mini Том&Джери - Игра
    Тrefl пъзел 54mini Принцеси
    Trefl пъзел 54mini Колите 2 240/25
    Trefl пъзел 54mini Мечо Пух Лято 240/25
    Trefl пъзел 54mini 101 Далматинци 240/25
    Trefl пъзел 54mini Мини Маус Дейзи240/25
    Trefl пъзел 54mini Angry Birds SW 240/25
    Тrefl пъзел 54mini Замръзнало Кралство
    Trefl пъзел 54mini Мечо Пух 240/25

Участието в Играта изисква публикуване на снимка, която е направена в търговските вериги изрично изброени в секция „График с горещи точки в търговски обекти, в които може да направите снимка с КОКО“, в които Kellogg’s провежда комуникационна кампания в приода: 02 ноември 2015г. – 23 декември 2015г. На снимката трябва да се вижда участникът в Играта и лицето му на мястото на лицето на рекламния тотем „KOKO”. Лицето на участника следва да е различимо на качените снимки. Участието в Играта не е обвързано с покупка на продукти на Организатора. Публикуването на снимката се осъществява през интерфейса на Играта, достъпен на адрес: www.facebook.com/kelloggsbulgaria

Качените снимки в приложението се преглеждат от Организатора  в срок до 48 часа, след което, ако са одобрени, се публикуват в галерията на приложението. Всеки участник може да регистрира повече от една снимка, но няма право да регистрира една и съща снимка повече от веднъж.

Участникът преминава следните стъпки при участие в Играта:

    Влиза в приложението „Подаръците идват преди Коледа с Kellogg’s
    Въвежда следната задължителна информация във формата за участие:

        Име
        Фамилия
        Имейл адрес
        Снимка

Необходимо е потребителите да маркират кутийка за съгласие с Общите условия на Играта.
    § В случай, че потребителят няма навършени 18 години  /трябва да е 14 години, съгласно условието, посочено в т. 4.1/, е необходимо да се маркира кутийка „Регистрация чрез родител“
    §  Всеки участник има право да качи само веднъж една и съща снимка.
    §  Всеки участник има право да участва с повече от една снимка.

Участниците, които са спечелили награда ще бъдат публикувани в секцията „Седмични победители” на приложението „Подаръците идват преди Коледа с Kellogg’s”, на адрес: www.facebook.com/kelloggsbulgaria. Награди се доставят безплатно на печелившите участници на указания от тях адрес в работни дни и в работно време от 9:00 до 18:00 часа посредством куриер.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара