Станете звезда в кухнята и печелете награди


Краен срок - 30 ноември 2015

В Играта може да участва всеки, който се регистрира на сайта www.pechiva.bg, качи снимка и рецепта, или снимка как приготвя нещо вкусно в кухнята, или и двете, през периода на Играта.

Всяка седмица в периода на провеждане на Играта, четирима от всички участвали през предходната седмица, ще могат да спечелят специална брандирана награда - мерителен съд.

Всеки участник има право на неограничен брой участия в Играта.

Тегленето на Наградите се извършва на случаен принцип измежду участниците в Играта, чрез използване на специализиран компютърен софтуер, осигуряващ шанс за Награда на всички участници от дадена седмица.

Печелившият участник се обявява на Facebook страницата https://www.facebook.com/vivomaya.bg всеки понеделник до 24.00 часа (българско време). Обявяването ще се извършва чрез изписване на име и част от имейл адрес, които участниците са посочили при регистрацията.

Спечелилият Награда участник следва да изпрати потвърждение под формата на лично съобщение на Facebook страницата https://www.facebook.com/vivomaya.bg, в срок до 5 (пет) работни дни след обявяването по т. 7.1. от Официалните правила като посочи следната информация: пълен имейл адрес, с който се е регистрирал на www.pechiva.bg, трите си имена/три имена на лицето, което ще получи Наградата, град, точен адрес и телефон за връзка.

Наградата се изпраща по куриер на посочен в съобщението адрес по т. 7.2. от Официалните правила, при представянето на документ за самоличност и подписване на приемо-предавателен протокол.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара